FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Atac dur al primarului Iașiului la adresa Politehnicii: „Când echipa merge prost, găsesc vinovați”

Mihai Chirica e dezamăgit de Poli Iași // FOTO: facebook.com/Mihai.Chirica.Iasi/ +17   FOTO
Mihai Chirica e dezamăgit de Poli Iași // FOTO: facebook.com/Mihai.Chirica.Iasi/

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2020 14:49 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 14:57

Situația în care a ajuns Politehnica Iași a stârnit mânia primarului Iașiului, Mihai Chirica. În ședința de astăzi a Consiliului Local Iași, Chirica a lansat un atac dur la adresa celor care lucrează la club, fără să dea nume.

„Când echipa merge prost, găsesc vinovați. Să pună mâna să joace fotbal, să aducă puncte! Când cer bani și rezutatele sunt zero, găsesc explicații. Apa caldă n-a fost prea caldă, mâncarea a avut prea mult calciu și puțin magneziu, tactica de joc nu a ținut cont de relația dintre Ronaldo și Messi și de altă pereche de jucători!” a spus primarul.

Acesta a adăugat: „Au unul dintre cei mai buni antrenori din țară, au adus cei mai buni jucători tineri, au cele mai bune condiții de joc, dar nu au rezultate. Nu știu să se promoveze, nu aduc sponsori pentru că nimeni nu se apropie de fețele alea insipide de la marketing. Nu știu să posteze pe facebook să aibă abonați mulți, nu-i duce mintea să ducă mai departe inițiative.

Așteaptă bani de la Rednic, de la Consiliul Local, de la FRF. Nu e o echipă de profesioniști la marketing. E o armată de persoane care stau pe sinecuri! Sunt și persoane de 75, de 80 de ani. Care e viziunea lor în modernizarea clubului? Nu-s în stare nici să facă publicitate în stadion! Doar cer! Când echipa câștigă, e meritul lor! Când pierde, e de vină antrenorul și Primăria. Finanțăm cu milioane de lei anual! Lucrurile nu pot rămâne așa”.

FOTO. Imagini tari de la Chindia - Poli Iași 

+13 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ioanițoaia prevestește falimentul FCSB: „Gigi Becali dărâmă cu amândouă mâinile”

Mircea Rednic: „Cei care comentează și critică nu au dreptate. Nu poate să facă minuni un antrenor care vine într-o țară străină”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
forza_csms
forza_csms  •  30 Iunie 2020, 15:34

esti un ***, chirica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează