FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

MM Stoica a dat în direct primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR: „Am curaj să fac pariu”

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 10:20 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 11:11

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, este convins că fundașul central Matias Yuri (29 de ani) va fi primul jucător adus de Dan Petrescu (56 de ani) la CFR Cluj în vară.

Dan Petrescu a bătut palma cu patronul Ioan Varga și o va prelua pe CFR Cluj din vară. Va fi al 3-lea mandat al „Bursucului” pe banca clubului cu care a cucerit 4 titluri de campion.

Ce îl așteaptă pe Florinel Coman în Qatar? „Chirie de zece mii de euro pe lună, șofer! Dar nu veneau la antrenament”
FCSB
Ce îl așteaptă pe Florinel Coman în Qatar? „Chirie de zece mii de euro pe lună, șofer! Dar nu veneau la antrenament”

Mihai Stoica e sigur că știe cine va fi primul fotbalist pe care Dan Petrescu îl va aduce în Gruia. Este vorba de Matias Yuri, fundaș central care în acest moment este legitimat la Neftci Baku. Brazilianul mai are contract cu clubul din Azerbaidjan până în vara anului 2025.

Mihai Stoica este convins că Matias Yuri va ajunge la CFR în vară: „Am curaj să fac pariu”

„Cred că Petrescu o să facă eforturi să îl aducă pe Burcă înapoi (n.r. râde). Dar sunt sigur că dacă semnează, primul transfer va fi Yuri. Am curaj să fac pariu.

Nu știu dacă va fi primul transfer, dar sunt sigur că Yuri va juca din vară la CFR dacă Petrescu se întoarce”, a spus Mihai Stoica la emisiunea Sport Report, de la Orange Sport.

Yuri a mai jucat pentru CFR între februarie 2022 și iulie 2023, până să fie transferat de Neftci pentru 400.000 de euro. Acesta ajungea la CFR tot la cererea lui Petrescu.

Totodată, Mihai Stoica este de părere că fundașul dreapta Cristi Manea nu ar merita să fie în lotul României la Euro 2024, dar recunoaște că în afară de Rațiu, care nici el nu joacă la Vallecano, nu există altă soluție pentru acea poziție.

Cristi Manea, sub lupa lui Mihai Stoica: „Nu cred că îl recomandă prestațiile din ultima vreme”

„Manea merge la turneul final doar pentru că nu este alt jucător pe poziția lui în afară de Rațiu. Nu cred că îl recomandă prestațiile din ultima vreme. Pe de altă parte, nu știu ce soluții avem. Manea a fost și accidentat o perioadă destul de lungă. Ce soluții avem în afară de Rațiu? Nici el nu joacă la Vallecano”, a mai spus Mihai Stoica.

Cristi Manea a început titluar în meciul pierdut de CFR pe terenul Farului, scor 1-5. Apărătorul a fost înlocuit cu Vasile Mogoș la pauza meciului.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Raul Rusescu, comparație între echipele campioane pentru care a evoluat de-a lungul carierei și FCSB 2024

Citește și:

Internaționalul lui CFR Cluj n-a suportat umilința! A anunțat că pleacă la vară: „Aici avem nevoie de un antrenor ca lumea”
Farul - CFR Cluj 5-1
Internaționalul lui CFR Cluj n-a suportat umilința! A anunțat că pleacă la vară: „Aici avem nevoie de un antrenor ca lumea”
Cel mai bun a fost ex-fotbalistul Craiovei! » Ce note au primit Man, Mihăilă și Nedelcearu în duelul românilor din Serie B
SERIE B
Cel mai bun a fost ex-fotbalistul Craiovei! » Ce note au primit Man, Mihăilă și Nedelcearu în duelul românilor din Serie B

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (16)
imgb
imgb  •  21 Aprilie 2024, 00:47

Bey Grivei, du-te si latra-n alta parte !

Gicudobrin
Gicudobrin  •  20 Aprilie 2024, 21:52

Să-și vadă de oile lui...

lefter_popescu
lefter_popescu  •  20 Aprilie 2024, 18:03

În loc sa vorbească despre echipa ilfoveana și Gigi Valiza, mimilica carton , din lipsa de activitati, își baga nasul , ca și stăpânul sau ( patron nu este...sora sa fiind) în treburile altor echipe. Acest fapt demonstrează ceea ce știm cu toți...ca ne aflam în liga lui Gigi Valiza.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează