FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 1-2

Mihai Stoica nu s-a putut abține! Oficialul de la FCSB, ironii către Dan Petrescu și CFR Cluj: „Cum facem, Nea Dane barosane?”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 07:06 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 08:40

CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan, 1-2, după un meci campioana a acuzat prestația arbitrilor. La final, Mihai Stoica i-a ironizat pe clujeni și pe Dan Peterscu.

După ce Dan Petrescu a anunțat că vrea să plece la capătul meciului cu AS Roma (de joi, în grupele Europa League), iar Bilașco a anunțat că CFR Cluj nu vrea să se prezinte la următorul joc din Liga 1, cu FC Argeș, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, i-a ironizat pe clujeni. Acesta a postat două mesaje pe contul său de facebook, imediat după finalul partidei.

„Păi cu penalty-ul Voluntariului de etapa trecută cum facem, nea Dane barosane venit din străinătate? Nea Dane, oare Itu trebuia eliminat? Întreb pentru un prieten comun. Dacă Bilașco a zis că nu se mai prezintă CFR la etapa următoare, așa e. Eu am lucrat cu el și știu că e ardelean dintr-o bucată. Nu minte. Deci casele de pariuri trebuie să scoată meciul FC Argeș - CFR. Sau nu”, a scris Mihai Stoica.

Dan Petrescu acuză arbitrajul 

În minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, la 0-2, „feroviarii” au reușit să marcheze, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Detalii AICI!

N-am mai văzut în istoria fotbalului așa ceva! Uite cum stă! E disperat că am dat gol, nu știe cum să îl anuleze. Eu n-am văzut în istoria fotbalului ca tușierul să dea gol, iar centralul să îl anuleze pentru ofsaid. Nu îi vine să creadă că am marcat, nu știa cum să ni-l anuleze. Dacă ăsta nu e gol, care dracului mai e gol pe planeta asta?! Faza asta a spus tot. Am avut și 3 penalty-uri, meci de meci avem. Am avut la Viitorul, cu Craiova. OK, nu dai penalty, dar nu ne anula golul!
- Dan Petrescu 

FOTO Imagini tari de la CFR Cluj – Gaz Metan

+23 FOTO

VIDEO Răzvan Burleanu, atac la antrenorii din Liga 1: „Dacă ești bun, trebuie să faci asta!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:   

Dan Petrescu și-a anunțat plecarea: „Nu mai pot! Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Îmi iau pauză”

EXCLUSIV Anunț-ȘOC la CFR Cluj după eșecul cu Gaz Metan » Patronul a luat o decizie radicală

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (32)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  02 Noiembrie 2020, 18:32

Nu te bucura MM !!! Oricum, nici in anul acesta nu veti castiga campionatul !!

1448981718516111
Costea Bogdan  •  02 Noiembrie 2020, 16:13

Stoica ai fost si esti un pupincurist.Iti recomand sa stai in tribuna sa plangi si sa taci ca valoarea ta este sub a lui Dan cu infinit mai mica .

popescu222
popescu222  •  02 Noiembrie 2020, 15:31
Postat de popescu222 pe 02 Noiembrie 2020, 15:14

***

Mi-ati sters un comentariu care nu avea absolut nimic vulgar. Bine ca publicati toate ineptiile lui mm.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează