FOTBAL  »  Superliga  »  VIZITA

Mircea Sandu: "National Arena va fi singurul stadion de Liga Campionilor din România!"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2010 00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat, marţi, cu ocazia vizitei efectuate la şantierul unde se construieşte noul stadion naţional, că partida amicală dintre selecţionatele României şi Argentinei, care va inaugura arena, se va disputa în luna august a anului viitor.

"Eu văd zilnic stadionul, îl vizitez zilnic. Tot ce văd la el nu mi se pare extraordinar, văzându-l zinic. Dacă l-aş vedea la două luni, orice evoluţie ar fi spectaculoasă. Se poate compara cu orice stadion din Europa. Este un stadion de 5 stele, de Top Class, poate găzdui orice fel de competiţie. În august va fi meciul cu Argentina şi până atunci, trebuie să facem două simulări până la partida care va umple acest stadion. În august e data meciului cu Argentina, tocmai pentru a-l inaugura", a declarat Sandu.

Mircea Sandu a precizat că viitorul stadion va fi singurul pe care echipele româneşti vor putea disputa partidele din Liga Campionilor începând cu sezonul 2013. "UEFA a dat un termen, 2012 sau 2013, până la care în Liga Campionilor să se poată juca numai pe League Stadium, cum este acesta. Noi în ţară nu avem altul. S-a dat o derogare la Cluj, ceva-ceva la Piatra-Neamţ, ceva-ceva la Steaua. Este clar că, dacă vom mai avea echipe din 2013 în Liga Campionilor, probabil vor veni să joace aici. Veţi vedea că Steaua, care are un stadion de 25.000 de locuri, în momentul în care joacă cu marile puteri, Real Madrid, Barcelona sau Chelsea, Liverpool, Arsenal sau Milan, Juventus, Inter, acest stadion se va umple", a mai spus Sandu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (16)
tazz82
tazz82  •  26 Octombrie 2010, 20:20

eu nu inteleg de ce ii zice national arena in loc de stadionul national! ne-am americanizat?

ecriss
ecriss  •  26 Octombrie 2010, 17:10

1. La ce stadioane se fac in secolul 21, stadionul asta e naspa, un proiect ce se facea in vest prin ani 70. 2. Il fac pt UCL cand nu vom mai avea echipa in UCL. 3. Stadionul CFRului indeplineste toate conditile impuse de uefa cu exceptia parcarii, fapt ce se va rezolva in urmatoarele 2 luni. 4. Stadionul Municipal din Cluj va fi la acelasi nivel cu cel National, din pacate proiectul e tot urat, vechi, tipic comunist. 5. Suntem mandri ca facem un pas in 2012 ce alte tari l-au facut in 1970.

xavi_1001
xavi_1001  •  26 Octombrie 2010, 16:33
Postat de mihnea80 pe 26 Octombrie 2010, 15:56

eu cred ca stadionul municipal din Cluj va fi la nivelul celui din Bucuresti, singura diferenta fiind nr. mai mic de locuri, vreo 30.000. Sincer, nu cred ca se va umple vreodata un stadion de 50.000 locuri, poate doar Craiova sau Timisoara ar reusi performanta asta, in niciun caz o echipa din Bucuresti.

care timisoara mah! cat timp nu e inceput anul universitar nu suntetzi 10 000 !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close