FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Conspirație împotriva campioanei FCSB? Ce crede Mihai Stoica: „A vrut să se răzbune!”

Mihai Stoica, (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a bătut palma cu postul de televiziune Prima Sport. +16   FOTO
Mihai Stoica, (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a bătut palma cu postul de televiziune Prima Sport.

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2024 21:46 / Actualizat joi, 13 iunie 2024 22:06

Mihai Stoica (59 ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, face clarificări privind transferurile lui Juan Bauza și William Baeten la CFR Cluj, acuzându-l pe patronul oltenilor, Adrian Mititelu, de lipsă de fair-play.

Belgianul Baeten a fost dorit și de către roș-albaștri, însă Adrian Mititelu a considerat oferta a fi una jignitoare.

Gigi Becali surprinde, după ultimele mutări din Superligă: „Ia-l acasă!”
FCSB
Gigi Becali surprinde, după ultimele mutări din Superligă: „Ia-l acasă!”

Mihai Stoica: „Mititelu a vrut să se răzbune”

În vederea preliminariilor Champions League, FCSB a bifat deja trei transferuri în această campanie de mercato estivală: David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu. O altă țintă a bucureștenilor în această vară a fost William Baeten, una dintre cele mai importante piese ale trupei alb-albastre, retrogradată la finele stagiunii trecute de Superligă.

Mihai Stoică lansează acuzații dure la adresa lui Mititelu, spunând că orgoliul personal este cel care l-a împins pe acesta să îi cedeze pe Bauza și Baeten în Gruia, sub comanda lui Dan Petrescu.

„Gigi a spus că și l-ar dori pe Baeten, aspect ce m-a mirat. A vrut să ofere 200.000 euro în schimbul acestuia, însă Mititelu a considerat oferta a fi una jignitoare, deși mie nu mi se pare deloc așa, ținând cont de faptul că mai avea un an contract cu FCU.

Fiindcă i s-a părut jignitoare, s-a gândit să se răzbune și să îi dea pe cei doi la CFR”, a declarat oficialul roș-albaștrilor pentru Orange Sport.

„FCSB a avut o propunere neserioasă, am primit o ofertă rușinoasă pentru Baeten. Nu mai vorbesc cu «Ferguson», m-am simțit jignit”, declarase anterior „boss”-ul din Bănie.

GALERIE FOTO. Imagini cu Bauza și Baeten în tricoul celor de la FCU Craiova. Cei doi vor evolua la CFR Cluj în sezonul viitor

+12 FOTO

Bauza poate juca sub comanda lui Dan Petrescu doar dacă schimbă sistemul. El poate evolua doar în două sisteme de joc: număr 10 în 4-2-3-1 și 4-3-1-2, similar formației folosite de Gică Hagi. La fotbalul pe care îl propune Dan Petrescu, va trebui să facă ambele faze.
- Mihai Stoica, președinte Consiliul de Administrație FCSB, potrivit Orange Sport

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (15)
Becalliodscu
Becalliodscu  •  14 Iunie 2024, 14:08

...pfff...specialistul ***,...nu ni-l mai bagati in fata pe acest infractor devedit, omul nu se pricepe la fotbal, nu are nici o pregatire in acest sens,..s-a insinuat pe langa adevaratii oameni de fotbal, Dan Petrescu, Pintilii, etc.,,, a dat din gura aiurea, a reusit sa ii copieze, cat de cat pe unde l-au suportat, il mulge pana cu pana pe fraierul de JJ...!!!...are doar papagal si se pricepe sa profite de fraieri...despre viata de familie...zero...Un aventurier trist...Prima tv a luat teapa cu el...nu se uita nici dracu la el...De fripturisti oportunisti suntem satui...!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

19sevilla86
19sevilla86  •  14 Iunie 2024, 11:59

Pana la urma revolutionarul, revoltatul, Mititelu a fost îngenuncheat de sistem, retrogradat și acum se gudura pe lângă grupul de la Cluj, pe lângă dancu nasul lui burleanu! Oribil personaj micuțul asta!

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  14 Iunie 2024, 09:43

Cine vorbește de Conspirații, când ei tocmai si- au retras " agentul infiltrat la Sepsi " !?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează