FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mojica s-a saturat!

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2007 00:00

Bolivianul Mojica gaseste puerile argumentele lui Andone, care nu i-a dat nici o sansa in acest sezon

In iarna, lui Ando ii va reveni ingrata misiune de a separa bobul de neghina, astfel ca, pe lista "Falcosului" se afla deja 5 nume. Portughezii Pedro Oliveira si Fredy, chilianul Canales, Marginean si bolivianul Mojica vor pleca probabil in urmatorul mercato.

Exemplul Real Madrid
Dintre cei patru, Gualberto Mojica, titular in nationala tarii sale, nu a fost folosit niciodata, nici macar rezerva, de Ando. "Mojica pleaca iarasi la Nationala. Au meci cu Argentina. Nu pot schimba de la meci la meci 7 jucatori. Pot aparea maximum 3-4 nume noi pentru a nu pune in pericol relatiile de joc. Nu am o lista cu jucatorii care vor pleca. La iarna ne vom aseza la masa si vom discuta", a explicat Andone.
 Mojica e iritat de faptul ca nu i se da nici o sansa. "Nu cred ca problema e ca dau curs convocarilor la nationala. si alti jucatori se duc cind sint convocati. si daca eu merg mii de kilometri, care e diferenta? Nu sint nici primul, nici ultimul, nici singurul jucator din America de Sud care joaca in Europa si raspunde si convocarilor. Ce-ar insemna daca jucatorii lui Real, de exemplu, nu s-ar mai prezenta la nationale? Daca ei pot, la mine de ce e o problema?", s-a revoltat Mojica.

Mojica va parasi Clujul in iarna / Foto: Raed Krishan


"Nu pot sa inteleg cum un jucator de Nationala nu a avut loc pina acum la CFR. Vreau sa-l vad pe Mojica"
Ioan Andone, cind a preluat CFR-ul

"Nu pot sa-l prefer pe Mojica unui jucator care se antreneaza toata saptamina cu mine. El nici nu vine bine de la Nationala si pleaca iarasi"
Ioan Andone, recent

"Plec!"
Bolivianul acuza si faptul ca nu a fost niciodata folosit, nici macar rezerva, inainte de a fi considerat inutil echipei. "Eu vreau sa joc. Consider ca sint pregatit sa intru in teren, altfel, daca nu as fi, de ce as mai pleca la nationala? Nu pentru a juca? Daca pina in iarna nu voi intra deloc in planurile antrenorului, voi pleca acolo unde mi se va da sansa sa joc", a mai spus Mojica.

Menajati
Andone nu conteaza nici pentru meciul cu UTA pe Canales, Mojica si Oliveira. Lor li se mai adauga Amoreirinha, Marginean si Turcas. Dani si Trica sint in schimb menajati si vor vedea meciul din tribuna. si mijlocasul Radu Marginean va pleca in iarna, Andone recunoscind ca pentru acesta exista 3 oferte. Iasiul, Otelul si Bistrita se bat pentru semnatura jucatorului. ( Valentin schiopu)

15 puncte
"Falcosul" crede ca echipa sa se va putea considera favorita la cistigarea titlului numai din momentul in care va avea un avans de 15 puncte fata de locul secund. "Favoriti ne vom putea numi numai in momentul in care vom avea 15 puncte avans in iarna", a declarat tehnicianul clujenilor. (Valentin schiopu)

Pasaport italian
Culio si Fabbiani si-au depus actele pentru a obtine pasaportul italian, cei doi avind rude in "Cizma". In acest fel argentinienii lui CFR ar putea scapa de statutul de extracomunitar. (Valentin schiopu)

Vine portarul Canadei?
TVR sustine ca "visiniii" il vor si pe portarul canadian de la Rosenborg, Lars Hirschfeld (29 de ani), titularul nationalei "frunzei de artar". Goalkeeperul mai are un an de contract cu gruparea norvegiana. Este greu de crezut insa ca Rosenborg il va ceda pe Lars la Cluj, dupa ce gruparea din Gruia l-a inregimentat pe Dorsin fara sa plateasca nimic, jucatorul aflindu-se in ultimele 2 luni de contract. (Valentin schiopu)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Altele
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Superliga
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează