FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - BOTOȘANI 0-1

Moment neprevăzut la Ovidiu » Ce au putut să scandeze fanii Farului la finalul eșecului cu FC Botoșani

FOTO: Facebook @farulconstanta
FOTO: Facebook @farulconstanta

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2024 23:21 / Actualizat duminica, 28 iulie 2024 23:26

Înfrângerea neașteptată suferită în fața ultimei clasate, FC Botoșani, scor 0-1, a fost prilej de ironii pentru fanii Farului, care i-au luat în derâdere pe propriii jucători și l-au trimis pe Gică Hagi la naționala României.

GSP a fost pe stadionul din Ovidiu și vă prezintă 6 lucruri care nu s-au văzut la televizor în timpul partidei Farul - FC Botoșani. 

Fanii Farului, ironii după eșecul cu FC Botoșani

1. Fără soluții în atac, Gică Hagi a improvizat în ofensivă, trimițându-l în postura de atacant central pe Gabi Iancu. Decarul Farului nu a mișcat în prima repriză, astfel că managerul tehnic al alb-albaștrilor a făcut o schimbare neașteptată la pauză. L-a trimis pe teren pe Rivaldinho, deși brazilianul ieșise accidentat după o jumătate de oră în etapa trecută, la Galați, și nu s-a antrenat normal în această săptămână. Mai mult, în repriza secundă a apelat și la adolescenții Iustin Doicaru și Alexandru Stoian. 

2. Crescut la Academia Hagi, Ștefan Bodișteanu a deschis scorul pentru moldoveni în debutul primei reprize secunde, după ce s-a contrat cu fundașii Farului pe tot parcursul primei jumătăți a meciului. După gol, jucătorul în vârstă de 21 de ani a dus degetul la gură, făcându-le semn fanilor constănțeni să tacă. Mijlocașul ofensiv s-a răzbunat astfel pentru faptul că a fost marginalizat la Constanța, primind puține șanse la echipa mare. Astfel, în sezonul trecut a fost împrumutat la Oțelul Galați, unde a jucat titular, iar în vară a fost trimis la Botoșani, la schimb cu Victor Dican. 

3. Arbitrul Viorel Flueran i-a acordat fără ezitare cartonașul roșu fundașului dreapta al oaspeților, Friday Adams, după o intrare dură asupra lui Gustavo Marins. „Centralul” a venit rapid la locul ciocnirii, unde ambii jucători acuzau probleme medicale. Nu a avut însă milă de fotbalistul moldovenilor, pe care l-a acuzat că simulează. „Up!”, i-a strigat Flueran pe un ton dur lui Adams, cerându-i în mod imperios să se ridice pentru a-l trimite la vestiare, ceea ce s-a întâmplat câteva secunde mai târziu.

Moment neprevăzut la Ovidiu » Ce au putut să scandeze fanii Farului la finalul eșecului cu FC Botoșani
Intrarea de „roșu” din Farul - Botoșani

4. Chiar dacă au reușit să-și creeze câteva ocazii în prima oră de joc, băieții lui Gică Hagi au trimis primul șut pe poartă abia în minutul 73, prin Cristi Ganea. În acel moment, oaspeții prinseseră deja spațiul porții apărate de Alexandru Buzbuchi. În rest, întreaga statistică a fost de partea gazdelor, care au încheiat partida cu o posesie de aproape 70 la sută.

5. Liviu Ciobotariu s-a întors cu victorie la FC Botoșani după 5 ani. La finalul sezonului 2018/2019, tehnicianul i-a părăsit pe moldoveni acceptând oferta de a pregăti naționala Libanului, pe care a condus-o în 10 partide. Chiar dacă a avut câteva schimburi de replici cu „centralul” Viorel Flueran, și-a temperat colegii care au protestat în timpul meciului. La final, a mers împreună cu jucătorii la puținii fani ai oaspeților și au sărbătorit împreună succesul.

6. Dacă pe parcursul întâlnirii și-au încurajat în permanență favoriții, fanii alb-albaștrilor au răbufnit la finalul jocului, tratându-i cu ironie. „Să ne prefacem că am dat un gol!”, a scandat galeria, simulând apoi bucuria. Mai mult, au scandat și la adresa lui Gică Hagi, lăsând loc de interpretări: „La națională cu Hagi, la națională!”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
Tenis
Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
Superliga
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
„Să ne faceți statuie!” » 26 de ani mai târziu, dorința lui Gică Hagi a fost îndeplinită! Monumentul a fost inaugurat astăzi
Nationala
„Să ne faceți statuie!” » 26 de ani mai târziu, dorința lui Gică Hagi a fost îndeplinită! Monumentul a fost inaugurat astăzi

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  29 Iulie 2024, 09:38

sa fie gata stadionul din CT, apoii sa vezi public la C-ta. E si asezat destul de bine, in zona destul de centrala... e mai usor de venit la stadion decat pana la Ovidiu!

elgabri
elgabri  •  29 Iulie 2024, 00:04

Fanii Farului nu stiu striga altceva decat injuraturi !!

Vp344Jm
Vp344Jm  •  28 Iulie 2024, 23:41

A ajuns ditamai megaacademie fara solutii? Ce pazeste rejele? Sa vina ianis imediat!!! Salavatore de la patria!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează