FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID 1-1

VIDEO / EXCLUSIV „Nicio diferență între Rapid cu Lennon și Rapid cu Șumudică” » Detaliu șocant în repriza a doua a derby-ului cu Craiova

Universitatea Craiova și Rapid au terminat la egalitate, 1-1, derby-ul rundei #8 din SuperLiga
Universitatea Craiova și Rapid au terminat la egalitate, 1-1, derby-ul rundei #8 din SuperLiga

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2024 11:13 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2024 11:13

Universitatea Craiova și Rapid au terminat la egalitate, 1-1, derby-ul rundei #8 din SuperLiga ♦ Gabi Glăvan, fost oficial la ambele echipe, a analizat meciul la GSP Live Special și consideră că oltenii au pierdut două puncte.

Ultima dată director sportiv la Dinamo, Glăvan evidențiază prăbușirea Rapidului din partea secundă: începând cu minutul 46, giuleștenii n-au mai tras niciun șut spre poartă!

VIDEO. Gabi Glăvan, după Universitatea Craiova - Rapid 1-1: „Nu se vede nimic diferit la Rapid”

Craiova a dominat în totalitate repriza secundă, Rapid n-a reușit să expedieze nici măcar un șut spre poartă, a avut 3 șuturi tot meciul. Rapid s-a apărat în propria jumătate. Craiova ar fi meritat să câștige, Ivan a intrat bine spre final. Cred că Rapid se declară mulțumită cu acest punct norocos. Două puncte pierdute de Craiova, cred eu.

Nu am văzut nici la Iași, nici acum o diferență între Rapid cu Lennon și Rapid cu Șumudică. Acum, să vedem dacă Șumudică va reuși să-și pună amprenta meciurile următoare. Până acum, nu se vede nimic diferit la Rapid”, a precizat Glăvan la GSP Live Special.

Craiova are un antrenor foarte bun. E dificil să câștigi titlul în România, e o competiție echilibrată, un campionat complicat, cei care au consistență și constanță în evoluții câștigă. Craiova are adversari puternici, FCSB, CFR Cluj, dar pare mai bine decât în ultimii ani. Pe Rapid o văd în primele 6

- Gabi Glăvan

Mihai Rotaru: „Sunt negru de supărare!”

Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, s-a declarat nemulțumit de remiza cu Rapid, 1-1, considerând că echipa lui i-a fost net superioară trupei din Giulești.

Sunt negru de supărare. Mă uitam la un moment dat, era ca la handbal. Ei se apărau pe 11 metri, dar nu a intrat. Un meci pe care l-am controlat și pe care trebuia să-l câștigăm în mod normal.

Au trecut o dată linia de mijloc și au dat gol. Sunt supărat, pentru că am luat un singur punct. Consider că am pierdut cel puțin 3 puncte din dubla cu Dinamo și Rapid. De ce? Asta întrebați-i pe domnii Cârțu, Gâlcă. Eu văd meciul ca un suporter”, a concluzionat Rotaru la Prima Sport 1.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (15)
supereduardo10
supereduardo10  •  01 Septembrie 2024, 19:15

Ce draci batii campii ca un FCSB ist habarnist pai compari meci in Banie cu o contracandidata cu echipele de pluton intalnite pana acum in deplasare? Oricum fara arbitru sa nu dea rosu si un 11m inventat acum erai in extaz

therealreddog33
therealreddog33  •  01 Septembrie 2024, 16:47
Postat de vasilicagicacontra_1956 pe 01 Septembrie 2024, 15:58

Ciine la ciine nu isi scoate ochii. Vezi-ti de Dinamo, nu stiu cum te-ai ratacit pe la Rapid. Halal obiectivisn gsp, pui dinamovisti sa comenteze despre RAPID.. .

Nu m-a pus nimeni sa comentez. Deși suntem rivali, poate nu știi, dar între Dinamo și Rapid nu a fost chiar asa o rivalitate ca între Dinamo / Rapid și Steaua, de exemplu. Sunt mulți jucători și antrenori care au fost la ambele echipe. Mi-am exprimat o părere, pe care mi-o păstrez de altfel. Nu contest că Săpunaru pune mult suflet pentru Rapid, e un rapidist adevărat. Dar cred că modul cum s-a comportat față de Lennon nu a fost chiar ușă de biserică. A fost un jucător mare, are totuși o vârstă, e normal să nu mai poți face față la un moment dat. Toți care am jucat cât de cât fotbal am trecut prin asta. Se vede de altfel de doua etape, că nu duce mai mult de o repriză, tot iese accidentat. Deci nu cred ca Lennon greșea atât de tare cu el. Nu ajunge doar ambiția si cat de bine intelegi jocul, de la o anumită vârstă e și viteza și corpul (mai ales ca fundaș central) care nu te mai ajută, la nivel de prima ligă.

vasilicagicacontra_1956
vasilicagicacontra_1956  •  01 Septembrie 2024, 15:59

Vedem in Groapaaaa, pardon, pe unde o sa mai jucati

Vezi toate comentariile (15)
Comentează