FOTBAL  »  Superliga  »  TRANZACŢIE

O fostă campioană a Ligii 1 se vinde: "În cîteva zile veţi afla următorul proprietar"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 martie 2014 21:56

Echipele din Liga 1 se confruntă în continuare cu mari probleme financiare. Criza economică nu menajează nici fotbalul în România.

Deşi a participat în grupele Ligii Campionilor, de unde a încasat peste 18 milioane de euro, Oţelul, intrată între timp în insolvenţă, îşi schimbă proprietarul din cauza datoriilor.

"Sînt ceva probleme financiare, dar vă anunţ în premieră că domnul Adamescu, proprietarul clubului, este în discuţii extrem de avansate să vîndă echipa. În cîteva zile veţi afla următorul proprietar, tocmai de aceea au fost şi blocate plăţile. Din ce mi-a spus dînsul, în proporţie covîrşitoare, au ajuns la un numitor comun.

În cîteva zile veţi afla numele noului patron, important e să fie stabilitate financiară la echipă. Vă asigur că efortul acestor băieţi se va concretiza în faptul că vom evolua şi la anul în prima ligă", a spus Narcis Răducan la DolceSport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (28)
ertyuiop
ertyuiop  •  18 Martie 2014, 21:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

La mintea ta 18 mil. = 20 mil., bani in cont la plecare lasati de Stan 7 mil. euro, echipa fara sponsor din ian.2012, plata inst. de nocturna, plata cate 100.000 euro pt jucatorii care au evoluat titulari in 2011, refacere gazon + inst. incalzire, plata participare in UCL, etc. E usor sa arunci cu vorbe si cifre fara sa calculezi nimic......Stan nu a oferit 1 euro din bugetul primariei cand a realizat ce fel vrea sa conduca clubul Adamescu. Poate avem sansa sa scapam de acest patron devalizator.....a luat bani si acum e pe picior de plecare! Doamne ajuta, mai bine un Otelul falit decat unul fara identitate....schimba stema clubului si sterge Galati de pe ea! Mare tupeu!

botizan
botizan  •  18 Martie 2014, 08:08
Postat de bvd_magheru pe 18 Martie 2014, 01:48

Ba pe mine ma intereseaza numai BUCURESTIUL . ATIT . Dar refiritor la problemele din fotabl cel mai mare vinovat nu sunt patronii , creditorii, impresario ci STATUL VOSTRU ROMAN CARE PRIN GUVERNELE VOASTRE IMPOZITEAZA FOTBALUL ROMANESC CU PINA LA 80 % . Cind eu comentez ? Voi INCREMENITI . Nu Bucurestenii . Aia inteleg ce zic . Pa. Vorba bucurestenaului . Si pusi .

:)) ... Da in SUA cum e cota unica si poentru ala care vinde ziare si pentru ala care joaca in NHL ? :)) Nici pomeneala , veinturile mari trebuie impozitate diferentiat si mult bai maghereanule

ares123
ares123  •  18 Martie 2014, 07:46
Postat de bvd_magheru pe 18 Martie 2014, 03:34

Ba repet . As vrea sa calc in picioare un pampalau cind iese din tramvaiul 43 . Numai suturi in c./ur I-as da . Nu-I suport pe cei care iau tramvaiul in general si 43-ul in particular .

Vezi, sa te asiguri bine ca ala e un pampalau...ca altfel se inverseaza rolurile si ramai fara blana...viteazule de net.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează