FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - DINAMO

GALERIE FOTO „Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo

Dorinel Munteanu, foto: Facebook SC Oțelul Galați +21   FOTO
Dorinel Munteanu, foto: Facebook SC Oțelul Galați

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 09:55 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 11:35

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului, a anunțat că vrea să renunțe la anumiți jucători veniți în vară la echipa lui, după 1-1 cu Dinamo.

Nervos mai ales pe jucătorii aduși în vară, Munteanu a declarat unii dintre ei nu s-au adaptat și vor pleca. În același timp, Oțelul vrea să le aducă înlocuitori.

Printre jucătorii aduși în fereastra de transferuri din vară se numără și fundașul dreapta David Maftei, luat de guler de Dorinel în timpul meciului cu Dinamo, pentru că nu s-a uitat în ochii antrenorului când acesta îi dădea indicații.

+9 FOTO

Dorinel Munteanu: „O să ne despărțim, nu s-au adaptat”

„Sunt momente când poate am sărit calul, dar ce ţine de joc, de respectarea sarcinilor... Nu este cale de înţelegere, ei trebuie să respecte sarcinile. Nu să mă subestimeze, să se uite prin tribună, că nu sunt antrenor de paie sau care primeşte telefon din tribună.

Oțelul Galați - Dinamo 1-1. FOTO: Sorin Pană / sportpictures.eu
Oțelul Galați - Dinamo 1-1. FOTO: Sorin Pană / sportpictures.eu
Oțelul Galați - Dinamo 1-1. FOTO: Sorin Pană / sportpictures.eu
Oțelul Galați - Dinamo 1-1. FOTO: Sorin Pană / sportpictures.eu
Oțelul Galați - Dinamo 1-1. FOTO: Sorin Pană / sportpictures.eu
+16 FOTO

Vom mai aduce jucători, eu v-am spus că nu mă opresc aici. Doi, patru, chiar cinci jucători voi mai aduce, pentru că au avut şanse 10 etape jucătorii pe care i-am adus în vară şi eu sunt responsabil. De aceea am şi eu o parte din vină, pentru că eu i-am adus şi nu s-au integrat.

Ne vom despărţi de ei. Veţi vedea în două, trei zile. Negociem contractele, ce au ei...”, a declarat Dorinel Munteanu la Prima Sport 1. Oțelul a rămas neînvinsă și după meciul cu Dinamo și e pe locul doi în Superliga.

La cine se referă Dorinel? 5 nou-veniți la Oțelul au jucat cu Dinamo

5 nou-veniți au jucat pentru Oțelul în meciul cu Dinamo. Iustin Popescu, Maftei, Juric și Tomasevic au fost titulari, dar ultimul a ieșit accidentat în minutul 12. De pe bancă au intrat Djuric și Neluț Roșu dintre noii-veniți.

Oțelul i-a mai adus în această vară pe Maksym Kovalyov, Victor Bogaciuc, Maxim Cojocaru, Luca Andronache, Cristian Chira, Nikola Stevanovic, Albert Hofman.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (6)
Contrapuscariasilordinfotbal
Contrapuscariasilordinfotbal  •  21 Septembrie 2024, 12:50

Urmarile alcolismului se vad in capacitate lui mentala .Urmarile alcolului se vad in viata nu vorbesc in viata de sportiv de nota 20 in viata privata faliment.

elgabri
elgabri  •  21 Septembrie 2024, 11:48

Dorinele nici nu stii cat de mic incepi sa fii !!

dante69
dante69  •  21 Septembrie 2024, 11:07

Cam asa sint toti din generatia aia. Ei aplica lucruri prin care ei înșiși au trecut intr-o vreme cand abuzurile fizice si nu numai erau ceva comun in sport dar si in familii sau scoli. Aduceți- va aminte de fostele gimnaste prin ce treceau. Poate ca asa au si ajums multi campioni dar si cate traume au fost produse. Acum sint alte vremuri iar dinozauri ca Dorinel sau Hagi ar trebui sa inteleaga asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează