FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / Dinamo l-a luat pe Pătraşcu! Şiman confirmă: “Transferul e rezolvat!”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2011 18:42

UPDATE: // Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a dezvăluit pentru gsp.ro că Bogdan Pătraşcu este noul jucător al lui Dinamo.

"S-a rezolvat cu Dinamo, ne-am înţeles pentru transferul lui Pătraşcu. Noi am dat actele celor din Ştefan cel Mare, acum depinde de ei cînd îl legitimează", a spus Şiman.

Pătraşcu, 31 de ani, a comentat: "E un pas înainte în cariera mea, dar acum nu vreau să vorbesc prea multe. Voi pleca în Antalya şi aştept cu nerăbdare să încep pregătirea alături de noii mei colegi".

Mijlocaşul Sportului Studenţesc, Bogdan Pătraşcu, nu a plecat în turneul de pregătire din Spania, alături de "studenţi", semn că este aproape de un transfer la Dinamo.

Totul s-ar putea rezolva azi. "Nu am plecat în Spania cu Sportul, aştept să văd ce se întîmplă. Sper să se rezolve ceva cu Dinamo", a zis mijlocaşul de 31 de ani. 

Vasile Şiman e de acord să-l lase pe Pătraşcu în Ştefan cel Mare cu condiţia ca acesta să renunţe la salariile restante pe care le mai are de încasat din Regie, el nefiind plătit deloc din vară, cînd a semnat cu Sportul.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (14)
calinescu_
calinescu_  •  25 Ianuarie 2011, 22:37

E MULT PESTE MARGARITESCU !!!!! CIND SCAPATI SI DE RUBIO ?????? ASTA-I MAI SLAB DECIT CELEBRII MOLINERO SI TODOROVSKI !!!!!! APROPO , UNDE MAI JOACA MOLINERO ????

chiorul
chiorul  •  25 Ianuarie 2011, 21:53

O data era bunicel. A jucat cateva sezoane bune prin Italia unde a fost in cea mai mare parte titular la Piacenza. Imi aduc aminte ca am vazut cateva meciuri in care a jucat si si-a facut treaba . Distribuia bine mingiile desi gresea un pic cam multe pase pt un campionat ca il calcio, dar facea f. bine faza defensiva si recuperarea. Nu dribla inutil ori riscant si tinea mai tot timpul capul sus. Dar asta era atunci. Timpul trece si... nu iarta pe nimeni. Oricum ar fi, doua cuvinte: MULTA BAFTA

gl0ntz13
gl0ntz13  •  25 Ianuarie 2011, 21:03

cu kone si patrascu la centru e mult mai bine decat cu 26 ;)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează