FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Lovitură reușită de Petrolul: a semnat omul care a lucrat opt ani la Atletico Madrid!

Carlos Menendez / Sursă foto: Facebook@ Petrolul Ploiești
Carlos Menendez / Sursă foto: Facebook@ Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 14:19 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 14:48

Petrolul Ploiești a anunțat în cursul zilei de luni că l-a angajat pe Carlos Menendez în funcția de preparator fizic al echipei. Spaniolul cu un CV impresionant vine în locul lui Carmel Bebe Bărbulescu, cel care s-a despărțit azi de „găzari”. 

Petrolul își propune să intre într-o nouă eră începând din sezonul următor. Iar „lupii galbeni” încep să puncteze la capitolul imagine: au bătut palma cu ibericul Carlos Menendez, omul care a petrecut opt ani, între 2012 și 2020, la Atletico Madrid și care a mai lucrat și la rivala Real Madrid.

Carlos Menendez a făcut parte din staff-ul lui Diego Simeone, omul care o antrenează pe Atleti din 2011. În cei opt ani petrecuți alături de „Los Colchoneros”, Menendez a luat parte la marile performanțe reușite de club în acea perioadă, printre care un titlu în La Liga și două finale de UCL. 

Carlos Menendez a fost prezentat la Petrolul

„Spaniolul Carlos Menendez este noul preparator fizic al echipei noastre, urmând să completeze staff-ul tehnic condus de către Florin Pîrvu! În vârstă de 46 de ani, Menendez are o experiență importantă la nivel înalt. 

Între 2007 și 2012 a făcut parte din departamentul medical al lui Real Madrid, ocupându-se de recuperarea jucătorilor accidentați, iar mai apoi a fost cooptat în staff-ul lui Diego Simeone, la Atletico Madrid, acolo unde a lucrat între 2012 și 2020 ca preparator fizic, alături de renumitul Oscar Ortega, perioadă în care gruparea iberică a fost campioană a Spaniei, câștigătoare a Cupei Regelui, de două ori finalistă a Ligii Campionilor, precum și câștigătoare a UEFA Europa League! 

Ulterior, Carlos Menendez a profesat în Portugalia, la Vitoria Guimaraes. Bun venit, Carlos Menendez!”, au transmis „găzarii”, prin intermediul site-ului oficial. 

Petrolul s-a despărțit de Carmel Bărbulescu

Între timp, Petrolul s-a despărțit de omul care s-a ocupat în ultimii doi ani de pregătirea fizică a jucătorilor:

Colaborarea dintre FC Petrolul Ploiești și Carmel Bărbulescu a ajuns la final în această vară. Membru al staff-ului tehnic în perioada 2021-2023, Bărbulescu a avut o contribuție importantă la rezultatele obținute de către echipa noastră pe parcursul ultimelor sezoane, anume promovarea în primul eșalon și, mai apoi, poziționarea pe locul opt în Superliga. 🤝Mulțumim, Bebe Bărbulescu, și mult succes în continuare!

- Comunicat FC Petrolul Ploiești

VIDEO Florin Pârvu, antrenorul Petrolul, declarații după sezonul bun făcut de „lupi”: „Meritul este al jucătorilor, formează un grup extrem de unit”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Dinamo a câștigat procesul cu Nicolae Badea pentru o sumă importantă

Rapid se transformă! Schimbări istorice anunțate azi de șefi: „Vom investi sume importante!” + Dan Șucu a preluat puterea

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (7)
opinez
opinez  •  12 Iunie 2023, 20:18

Cunoastem deja urmatoarea insolventa din L1. Petrolul cu greu a incheiat anul mai mult pe caiet si din elan si acum transfera expirati pe zeci de mii cu chirii si prime de instalare. Don Copilu sa traiasca!

tomaescu
tomaescu  •  12 Iunie 2023, 18:22

Ce transferuri răsunătoare in Superliga!

EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  12 Iunie 2023, 15:54

Budescu a creat atmosfera in vestiar si a adus spectatori la stadion ! Restul varza , mai ales dupa plecarea lui Tamas...parca a jucat galeria.... !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează