FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Iașiul este invadat de credincioși, „Poli” face o pâine separată: „Bine cu fiecare felie”

Ieșenii au avut o serie bună după sosirea lui Emil Săndoi la echipă, doar CFR Cluj a reușit, cu greu, să învingă formația din Copou
Foto: Facebook Poli Iași
Ieșenii au avut o serie bună după sosirea lui Emil Săndoi la echipă, doar CFR Cluj a reușit, cu greu, să învingă formația din Copou Foto: Facebook Poli Iași

Articol de - Publicat luni, 14 octombrie 2024, 13:52 / Actualizat luni, 14 octombrie 2024 14:28

Jucătorii lui Poli Iași, reveniți dintr-un stagiu de pregătire în Republica Moldova, au diseară o acțiune la mall, la Palas. „Putem merge oricând în altă zi să ne închinăm la moaștele Sfintei Parascheva”, au transmis ieșenii, în timp ce mii și mii de români, inclusiv candidații la prezidențiale, stau la coadă la Catedrala Metropolitană.

În fiecare an, pe data de 14 octombrie, Biserica ortodoxă o prăznuiește pe Sfânta Parascheva. Este cinstită în Moldova, deoarece de peste 350 de ani, moaștele ei se găsesc la Iași.

Zeci de mii de oameni sunt și acum la coadă spre a ajunge să se închine la moaștele Sfintei Parascheva. În ultimele zile, cozi ce s-au întins pe kilometri întregi și mii, și mii de oameni au așteptat acest moment. Peste 200.000 de oameni au fost sau așteaptă să se închine la moaștele Sfintei Parascheva.

Candidații la șefia României se înghesuie în mulțime la Iași

Inclusiv candidații la alegerile prezidențiale! De la liderul PSD, Marcel Ciolacu, surprins de camerele TV în mulțime la liderul PNL, Nicolae Ciucă, președintele Senatului.

Și candidatul independent Mircea Geoană a participat la Sfânta Liturghie. De asemenea, au mai fost prezenți la Catedrala Mitropolitană George Simion (AUR), Elena Lasconi (USR), Ludovic Orban (Forța Dreptei) și Cristian Diaconescu (independent).

Și patronul FCSB, Gigi Becali, este la Iași.

Poli Iași a fost în stagiu de pregătire în Republica Moldova, astăzi este la "Palas" Iași

În ceea ce-i privește pe jucătorii lui Poli Iași, aceștia vor participa tot luni, seară, la o acțiune de marketing a grupării din Copou. Echipa a renăscut sub conducerea lui Emil Săndoi, emite pretenții la play-off, ajungând la 4 puncte de locul 6.

"Am fost plecați zilele trecute într-un stagiu de amicale în Republica Moldova. Știu că avem o acțiune la mall, azi, luni. Oricum, noi putem merge în fiecare zi să ne închinăm la moaștele Sfintei Parascheva", a reacționat Emil Săndoi, antrenorul ieșenilor, pentru GSP.ro.

Poli Iași a avut amicale cu Sheriff Tiraspol (1-0, gol Umar) și cu Petrocub Hâncești (0-2).

Cei de la Poli Iași, în afara pregătirii etapei cu Unirea Slobozia de pe teren propriu, lunea viitoare, au astăzi o acțiune la Palas, unde vor fi prezenți jucătorii reprezentativi ai formației.

"Vă invităm să fiți alături de noi pe 14 octombrie, la evenimentul "Bine cu Fiecare Felie" organizat de partenerul nostru Panifcom, în Palas Iași, Zona Atrium, între orele 16 - 20, de Ziua Pâinii Panifcom.

Vrem să vă arătăm cum o alimentație sănătoasă ne ajută să dăm tot ce avem mai bun pe teren și să ne menținem în formă", au transmis oficialii grupării pe canalele de comunicare.

2victorii, o remiză și un eșec a adunat Poli Iași de la sosirea lui Emil Săndoi: 2-0 cu U Craiova (acasă), 0-0 cu UTA (deplasare), 1-0 cu U Cluj (acasă) și 1-2 cu CFR Cluj (deplasare)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
UEFA nici n-a vrut să audă! Decizie controversată înainte de Lituania-România » „Tricolorii” au fost interziși: „Nu se poate”
Nationala
UEFA nici n-a vrut să audă! Decizie controversată înainte de Lituania-România » „Tricolorii” au fost interziși: „Nu se poate”
Gigi Becali a ajuns la pelerinajul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași » Patronul FCSB, braț la braț cu George Simion + liderii politici sunt prezenți
Stiri extrasport
Gigi Becali a ajuns la pelerinajul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași » Patronul FCSB, braț la braț cu George Simion + liderii politici sunt prezenți
A dezvăluit de față cu MM Stoica: „L-am urmărit pe Olaru cu niște scouteri francezi. De asta nu pleacă în fotbalul mare”
Superliga
A dezvăluit de față cu MM Stoica: „L-am urmărit pe Olaru cu niște scouteri francezi. De asta nu pleacă în fotbalul mare”

Croatul revenit în România după mai mulți ani a sesizat câteva detalii: „Este mai scump! Dar ați avansat mult”

Elisabeta Lipă a amânat pentru o dată incertă întâlnirea cu foștii mari performeri care cer actualizarea rentelor viagere


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează