FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CSU CRAIOVA

Cum a caracterizat Basarab Panduru execuția defectuoasă de la penalty a lui Alex Mitriță, în Poli Iași - Craiova

Fostul internațional Basarab Panduru (54 de ani) i-a luat apărarea lui Alex Mitriță (29), după ce fotbalistul de la CSU Craiova a executat lamentabil un penalty în eșecul cu Poli Iași, scor 0-1, din runda #9 din Superliga. +9   FOTO
Fostul internațional Basarab Panduru (54 de ani) i-a luat apărarea lui Alex Mitriță (29), după ce fotbalistul de la CSU Craiova a executat lamentabil un penalty în eșecul cu Poli Iași, scor 0-1, din runda #9 din Superliga.

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2024 21:12 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 04:13

Fostul internațional Basarab Panduru (54 de ani) i-a luat apărarea lui Alexandru Mitriță (29), după ce fotbalistul de la Universitatea Craiova a executat lamentabil un penalty în eșecul cu Poli Iași, scor 0-2, din runda #9 din Superliga.

Abia revenit de la echipa națională, Alex Mitriță a avut ocazia să aducă egalarea pentru olteni în duelul din Copou, după ce Guilherme a comis henț în careu.

Mitriță s-a lăsat pe spate și a trimis balonul la un metru peste poartă. Execuția defectuoasă i-a costat scump pe olteni. Nu au reușit să egaleze la unu și au pierdut partida, 0-2.

GALERIE FOTO. Penalty-ul ratat de Alex Mitriță în Poli Iași - Universitatea Craiova

+4 FOTO

Basarab Panduru consideră că Mitriță a luat decizia corectă în momentul în care a ales să șuteze pe sus. Spune că din cauza gazonului foarte prost, grav avariat pe ploaie, se impunea doar o execuție pe sus. Astfel, îi gasește scuze fotbalistului pentru execuția ratată total.

Basarab Panduru îi ia apărarea lui Alexandru Mitriță, după penalty-ul executat defectuos: „Terenul a fost prost și se poate să dai și așa”

„A executat peste poartă pentru că e terenul prost şi se poate să dai şi aşa. A vrut să dea tare, la plasa laterală şi probabil că i-a fugit puţin piciorul, aşa cum e normal pe un teren ca acesta.

Trebuie să dai sus în primul rând, pentru că dacă e terenul prost nu poţi da pe jos. Dacă te-ai dus cu piciorul stâng şi ţi-a alunecat puţin, probabil de asta dai peste poartă.

El a vrut să dea la semiînălţime, la plasa laterală, după părerea mea aşa trebuie să dai”, a spus Basarab Panduru, conform primasport.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  16 Septembrie 2024, 08:47

Numai ca el a tras la mișto!La vreo 7 metri peste poarta!Ori ca a vrut sa fie„fair play”-convins probabil ca penalty-ul a fost cadou de la VAR-ori ca s-a plictisit deja de lecțiile lui Gâlca-cu exigențele lui de Primera Division-neavenite aici „in țara lui foaie verde”și-l vrea plecat!

Dona1313
Dona1313  •  16 Septembrie 2024, 01:29

Domnule panduru, terenul a prost dar a fost asa pentru ambele formatii, poate ca si unii fotbalisti au fost la fel ca terenul.

Vlad_Dracul_
Vlad_Dracul_  •  15 Septembrie 2024, 22:14
Postat de Karol_C pe 15 Septembrie 2024, 21:21

A executat si el cum i s-a spus s-o faca. Se petrec lucruri absolut fara sens in toate partidele. Singurul sens ar fi ca multimea naivilor sa piarda bani in acele sisteme de joc. E cel mai mizerabil lucru care se intampla de cand a fost introdus acest sistem de desfasurare al campionatului. Traim in minciuna, va place asa?

Absolut de acord. Trăim într-o lume complet falsă, cine are minte să priceapă înțelege. Dar mi se pare absolut abominabil că ne-au luat până și sportul (toate competițiile par trucate, fie că vorbim de fotbal sau Formula 1), unul din marile bucurii ale oamenilor simpli și mai puțin simpli.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close