FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - U CRAIOVA

FOTO MVP la lot, deplorabil în Copou » Cum a putut să execute Mitriță penalty-ul din Poli Iași - Universitatea Craiova + Ce a făcut imediat după ratare

Alexandru Mitriță a ratat penalty în Poli Iași - Universitatea Craiova +9   FOTO
Alexandru Mitriță a ratat penalty în Poli Iași - Universitatea Craiova

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2024 20:00 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2024 20:47

Alexandru Mitriță, 29 de ani, a ratat un penalty în minutul 59 al meciului dintre Poli Iași și Universitatea Craiova, la scorul de 1-0 în favoarea moldovenilor. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, 2-0.

În urmă cu 6 zile, Alexandru Mitriță a strălucit la echipa națională, cu gol în finalul meciului cu Lituania (3-1), reușita care a risipit orice urmă de emoție pentru „tricolori”. Inclusiv selecționerul Mircea Lucescu l-a lăudat pe jucătorul de bandă pe care l-a readus în circuitul naționalei după mai bine de 2 ani.

Olteanul a avut șansa de a-și trece numele pe tabelă și astăzi, în partida de campionat cu Poli Iași, dar a ratat lamentabil de la punctul cu var.

+4 FOTO

Mitriță, penalty ratat în Poli Iași - Universitatea Craiova

Alb-albaștrii au primit penalty în minutul 59, după ce arbitrul Rareș Vidican a revăzut la monitorul VAR o fază în care mingea l-a lovit în brațul stâng pe Guilherme. Mitriță și-a asumat executarea penalty-ului, a așezat balonul pe punctul cu var, dar a ratat ținta.

Internaționalul din tabăra „juveților” a ales o execuție în forță și a trimis mingea destul de mult peste bara transversală. La 2-3 secunde după ratare, s-a uitat către punctul cu var și a început să așeze gazonul în jurul acestuia, un mod de a blama starea terenului pentru execuția lui.

La Iași a plouat torențial în timpul meciului, ceea ce a deteriorat serios suprafața de joc. Nu de puține ori s-a întâmplat să sară brazde la acțiunile jucătorilor. La finalul meciului, pe fondul precipitațiilor, terenul era de-a dreptul impracticabil. Moldovenii au profitat și au închis tabela la 2-0.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (25)
Jjob
Jjob  •  17 Septembrie 2024, 07:59

Îmi pare bine că Rapidul a luat bătaie să vadă dl Sucu că Sumudica nu e diferit de irlandezul pe care l-am dat afară. Mi-ar părea bine să mai piardă și data viitoare, că prea l-am criticat Sumudica pe Neil.

sdaniel1972
sdaniel1972  •  16 Septembrie 2024, 17:59

Complot. Joaca doar cind vrea, cu cine vrea, impotriva cui vrea, mai ales, a antrenorului si suporterilor, ca zice ca l apara lucescu... un pro.... ! Cred ca are cont pe pariuri,nu el, altii, in nume propriu, merg la pontul oferit!

danielnd
danielnd  •  16 Septembrie 2024, 17:17
Postat de dimco61 pe 16 Septembrie 2024, 13:10

Nu repet nimic,spun doar ceea ce vad.Baietii astia enumerati de mine se vede ca nu mai pot avansa,ci mai degraba regreseaza.Pot fi buni la echipe fara pretentii,dar Craiova spera mereu la un trofeu.Pentru asta,nu trebuie sa tina in lot jucatori de pluton,maini moarte care sunt doar la numar,ba mai fac si greseli capitale.Aminteste-ti de Burlacu,cat era de laudat de toti.Se vedea clar ca nu are nimic deosebit de oferit.Unde mai este acum? Tinerii cooptati recent au dreptul la timp,pana demonstreaza...sau nu!Cei enumerati de mine au avut suficient timp.Daca Stiinta vrea sa castige mai mult decat locul 3,trebuie sa renunte la sentimentalisme si sa fie mult mai pragmatica.

Ar trebui să dai sfaturi și să îți dai cu părea despre jucătorii echipei la care ești suporter dacă tot ești un specialist în domeniu. E clar ca nu urmărești jocurile acestei echipe iar părerile tale nu își au rostul, cat și criticile scrise în acest articol. Nu urmăriți meciurile acestei echipe nu știți nimic. Cred ca cei mai în măsură să comenteze sunt cei care îi plătesc pe jucători, iar dacă nu îți place cum joacă acești jucători, sfatul meu este să nu te uiți ci nici să comentezi aruncând vorbe.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close