FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU ADRIAN PORUMBOIU

Porumboiu despre menţinerea lui Răzvan: "I s-a arătat pisica. Aşa fac şi eu la firmele mele"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2011 11:58

Finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a explicat într-un interviu acordat cotidianului Adevărul strategia folosită de Mircea Sandu în cazul selecţionerului, după eşecul de la Zenica.

"Răzvan a fost ţinut în funcţie de cel care a votat împotriva lui (n.r. - Mircea Sandu), dar, până la urmă, mai multe voturi au decis ca selecţionerul să rămână. A fost o strategie destul de bună, lui Răzvan i s-a arătat pisica. E bine că va continua, îi urez succes! La fel fac şi eu la firmele mele când vreau să atenţionez pe cineva. Îi spun că deşi eu am vrut să-l dau afară, s-a opus Consiliul de Administraţie", a spus Porumboiu.

Al patrulea cel mai bogat om de fotbal din România a vorbit şi despre şansele la titlu ale echipei sale, spunînd că pentru el nu banii din Liga Campionilor sînt importanţi, ci cîştigarea campionatului.

"Miza este uriaşă, într-adevăr, iar banii sunt importanţi. Dar eu nu sunt un om disperat şi nici nu turbez după sumele din Ligă. Mult mai important este titlul. Gloria internă contează mult."

FC Vaslui se află pe poziţia a treia în campionat, la doar două puncte de liderul Oţelul Galaţi.

Interviul intrgral pentru Adevărul, AICI

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
bek
bek  •  20 Aprilie 2011, 12:02
Postat de stelistu.batran pe 20 Aprilie 2011, 10:26

Mai terminati mai cu nea Ady al vostru, asta daca voia cu adevarat sa faca echipa facea ce a facut ungurul ala la CFR Cluj si era deja de cativa ani in CL, dar e ca si iancu merge la minima rezistenta, cate un pic cate un pic, sa vedem, poate iese... ceva. Nu e decis si in plus e un patron 100% "romanesc". Vasluieni nu va puneti prea mari sperante, pentru circul de Liga 1 e bun, poate ia campionatul, dar daca l-ar fi luat acum 15 ani, cand inca mai aveam ceva fotbal... era altceva. Acum chiar n-are nicio valoare, si cu personaje de basme si desene animate ca becali, va spun ca indiferent cine castiga, isi face doar o afacere, nu mai are nimic din sport si valoare, liga asta a lui B

sperante, nesperante .... de vreo cativa ani buni echipele din capitala au luat gaura covrigului,asa ca las-o mai moale

bek
bek  •  20 Aprilie 2011, 11:59

am mare incredere ca Vasluiul va fi urmatoarea echipa exemplu din Romania , dar serioasa ! Daca ia campionatul mai aduce cativa jucatori mari, macar la fel de buni ca cei existenti si e posibil sa aduca alt antrenor cu staif din Europa (am impresia ca Razvan Lucescu e curtat de Porumboiul, nu e esxclus ca a avut rezultate bune la cluburi)

stelistu.batran
stelistu.batran  •  20 Aprilie 2011, 10:34

Sunt de acord ca nu e cazut in cap ca becali si altii, dar nu cred ca va face o forta din vaslui, capabila sa lupte macar intr-o grupa UEFA. Nimeni nu vrea sa bage bani acum in fotbal. Ei vor milioanele de la uefa si atat! Ce-a facut Bucsaru cu Urziceni? asta e fotbalul nostru: Branesti, Otopeni, Chiajna, Urziceni, urmeaza Corabia, Topoloveni, Blaj, Tecuci, etc, etc, etc, etc. Chiar sa nu se mai vanda nimic din pachetele tv, ca parca am ajuns sa mergem la zoo, nu sa vedem meciuri de fotbal adevarat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează