FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Presa din Spania face un anunţ bombă! Costel Gâlcă vrea să aducă la Steaua un jucător de la Barcelona

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 iunie 2014 17:54

Costel Gâlcă vrea să întărească serios echipa înaintea începerii tururilor preliminare pentru UEFA Champions League. Cum postul de fundaş central de la Steaua nu este bine acoperit, noul antrenor al roş-albaştrilor a pus ochii pe un jucător de la Barcelona. 

Weloba.es anunţă că Gâlcă vrea să se folosească de realţiile pe care şi le-a creat în Spania din perioada petrecută ca jucător acolo şi încearcă să dea o lovitură pe piaţa transferurilor.

Costel Gâlcă vrea să obţină acordul Barcelonei pentru a-l transfera pe Sergi Gomez, fotbalist care joacă la echipa a doua a clubului, care a terminat pe locul 3 în Segunda. 

Iniţial, antrenorul Stelei l-a dorit pe mijlocaşul defensiv Ilie Sanchez, însă interesul roş-albaştrilor a venit prea tîrziu. Acesta se înţelesese deja cu 1860 Munchen.

Sergi Gomez (22 de ani) a debutat la Barcelona în sezonul 2010-2011, însă de atunci nu a mai prins nici un meci în tricoul primei echipe. Are însă 96 de prezenţe la Barcelona B, reuşind să înscrie de 3 ori.

Jucătorul are prezenţe pentru toate echipele de juniori ale Spaniei. A fost campion european cu echipa U19 în 2011 şi a obţinut locul 3 la U17 în 2009.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Helmut Duckadam a ajuns azi la spital și a intrat în operație pe cord deschis
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a ajuns azi la spital și a intrat în operație pe cord deschis
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (48)
knuty
knuty  •  21 Iunie 2014, 18:37

Jucator al Barcelonei vine in TIGANIME!!!!!incredili cat de prosti numai ca sa scrie de steaua!!!care nu plateste propri jucatori si ii pacaleste !!!!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  21 Iunie 2014, 11:16

deja se discuta in presa ... e clar ... vrajeala ... nu vine :)

paul.o.53
paul.o.53  •  21 Iunie 2014, 09:43
Postat de johnitza pe 20 Iunie 2014, 18:36

Propun sa va faca gspul sectiune separata de comentarii voua astora cu 6G de conturi fantoma, si 10 la puterea 23 de comentarii, care nu faceti altceva decat sa va balacariti unul pe altul cu tot felul de epitete si dejectii. La orice articol voi sunteti prezenti, vreau sa aflu si eu ce gandesc alti oameni dar nu pot ca peste tot sunteti voi. Faceti-va un forum separat si spurcati-va acolo pana poimarti.

Corect ! Deviza pare :Mazochisti din toate colturile RO uniti-va pe site-ul GSP !

Vezi toate comentariile (48)
Comentează