FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - OŢELUL GALAŢI, LUNI, 20:00, ANTENA 1 ŞI FAZE VIDEO PE GSP.RO

Primăvară neagră pentru Gabi Viglianti » după moartea tatălui, ratarea cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2011 12:45

La momentul venirii sale la Oţelul Galaţi, Gabriel Viglianti era văzut ca unul dintre cei mai promiţători străini din Liga 1, jocul său elegant cucerindu-i pe loc pe fanii dunăreni. Acesta făcea pereche în linia de mijloc a Oţelului alături de Gabi Paraschiv, iar evoluţiile bune ale argentinianului au adus-o rapid pe Galaţi pe prima poziţie a clasamentului.

Meciul de graţie al lui Viglianti la Oţelul a avut loc pe teren propriu, contra Unirii Urziceni, în turul campionatului, cînd gazdele s-au impus cu un categoric 4-1, într-un meci în care sud-americanul a marcat o dublă şi a dat o pasă de gol. La acel meci a fost prezent şi tatăl său, care s-a bucurat în tribune pentru reuşitele lui Viglianti.

Returul însă ne-a arătat pe teren doar o umbră a fotbalistului strălucitor din toamnă. Motivul este cunoscut de puţină lume. Argentinianul de 32 de ani este încă extrem de afectat din cauza decesului tatălui său, survenit în urmă cu doar două luni.

Fotbalistul era foarte ataşat de părintele său, care a venit chiar de câteva ori în România, pentru a-l vedea la lucru pe mijlocaşul Galaţiului. Ultima oară, Viglianti senior a asistat chiar la partida Oţelul - Unirea Urziceni (4-1), din 18 septembrie 2010.

În dorinţa de a pune umărul decisiv la cîştigarea a 3 puncte în lupta pentru titlu, Viglianti a "arestat" balonul la faza penaltyului din minutul 94 al partidei cu Gaz Metan, la scorul de 2-2. Execuţia sa puternică a întîlnit însă transversala şi toate speranţele de victorie ale Oţelului s-au năruit în acea clipă.

Dorinel Munteanu a ţinut să precizeze însă că nu este supărat pe fotbalistul său: „Viglianti era pe lista executanţilor de penalty-uri, dar nu era singurul. Nu pot să-i reproşez că a ratat, dar trebuia să se gândească de două ori dacă poate marca"

5,90 este mediat notelor GSP a lui Gabriel Viglianti în acest sezon

3 goluri, 3 pase decisive şi 3 cartonaşe galbene are argentinianul, în 1544 de minute jucate

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
oxigendc
oxigendc  •  01 Mai 2011, 12:49

Capul sus Vigli! Te razbuni tu in meciul de luni! Esti un mare caracter ca ai avut taria de a nu pleca la inmormantarea tatalui in iarna si a ramane alaturi de echipa. Sunt sigur ca tatal tau vegheaza acolo sus asupra ta. Sunteti campionii nostrii orice s-ar intampla pana la final. Chiar daca nu luati titlul sper sa traim pana in ultima etapa cu emotia de a fi in carti pentru el! Forza Otelul!

jumega
jumega  •  30 Aprilie 2011, 16:54

bah, numai in mintile voastre se poate nasta un asa titlu, pai pt tine asta care ai scris, tac-tu e asa neseminificativ ca un penalti ratat??? vai mama ta, jalnic esti!

nae77
nae77  •  30 Aprilie 2011, 12:51

Curaj,Viglianti.oricum pt ceea ce ati facut meritati felicitari.pt cei care contesta valoarea echipei otelul,le sugerez sa se mai gandeasca.atat de valorosi sunt adversarii otelului,incat galatiul putea sa se prezinte doar la meciurile de acasa.posibil sa fi ramas chiar pe primul loc.erau mai odihniti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează