FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Promisiunea inedită a lui Vojnovici: "Fac asta dacă devenim campioni"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2015 02:23

Alioșa Vojnovici le-a făcut suporterilor o promisiune ce poate fi șocantă la prima vedere.

Fotbalistul a revenit ieri în România după ce a fost plecat, învoit fiind, pentru cîteva zile în Croaţia. Speră să joace mîine la Craiova, și-ar dori foarte mult, mai ales că vrea să celebreze un moment remarcabil în viaţa sa. Soţia mijlocașului tocmai a născut al doilea copil al familiei, un băieţel, Ivan, cei doi mai avînd o fetiţă de trei ani și jumătate, pe Helena.

Într-o declarație surprinzătoare pentru GSP, Vojnovici a dezvăluit ce ar face dacă Dinamo ar ieși campioană! Toate detaliile le puteți citi în ediția tipărită de azi și în cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓ Noi cote interesante în Gazeta Sporturilor de astăzi!

✓ Dueluri tari între Dinamo și fosta Universitatea Craiova! Ce va fi contra lui CSU

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (35)
zidane92
zidane92  •  24 Octombrie 2015, 15:44
Postat de Yuri Firsov pe 24 Octombrie 2015, 14:09

am niste cunostinte in Croatia si...surpriza totala NIMENI NU A AUZIT DE...Vojnovici!!!!Poate d-l REDNIC ca cei din Croatia nu stiu nimic!!!!

Vojnovic era titular la locul 8 din croatia, daca cunostintele tale din croata cunosc fotbal la modul fecesebist adica cei mai buni 10 jucatori din campionat nu au auzit de vojnovic, de palic au auzit, asta a fost campion cu dinamo zagreb acum 4 ani, daca nici d-asta nu au auzit stiu ei fotbal cum ma pricep eu la facut goblenuri!

zecs93
zecs93  •  24 Octombrie 2015, 15:30
Postat de us27mereusuperiori pe 24 Octombrie 2015, 09:56

"A-ţi aşteptat curieratu' pentru titlu' 24" .

''Gigi dute la puscarie sa castigi mai multa simpatie'' asta a spus peluza sud a voastra, aia a academiciienilor de la Rahova si Poarta Alba !!! Sau vrei sa-ti mai zic unu sa te bagi sub o piatra spus tot de mareata voastra galerie de einsteini si de eminesti ?? ''Multumesc la Dzeu ca nu mam nascut Dinamovist'' Asa *** bai valahuleee :)))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  24 Octombrie 2015, 14:09

am niste cunostinte in Croatia si...surpriza totala NIMENI NU A AUZIT DE...Vojnovici!!!!Poate d-l REDNIC ca cei din Croatia nu stiu nimic!!!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close