FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Răduţ explică de ce a fost reinventat de Grigoraş la Pandurii: ”La Steaua nu mi s-a dat încredere!”

Răduț are șanse mari să continue la Pandurii și din vară, atunci cînd îi expiră împrumutul de la Steaua
Răduț are șanse mari să continue la Pandurii și din vară, atunci cînd îi expiră împrumutul de la Steaua

Articol de - Publicat sambata, 08 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 septembrie 2012 12:15

Mijlocaşul adus de Piţurcă în Ghencea în urmă cu doi ani dă vina pe foştii tehnicieni ai echipei pentru faptul că nu s-a impus în primul "11".

Mihai Răduţ i-a costat 800.000 de euro pe stelişti în vara lui 2010, atunci cînd Victor Piţurcă a insistat pentru aducerea lui în Ghencea. În două sezoane la Steaua, mijlocaşul de 22 de ani nu a confirmat însă niciodată banii investiţi în transferul lui. El a jucat doar 35 de partide în Liga 1 şi nu a reuşit să marcheze nici măcar un gol.

Mai mereu accidentat
Perioada petrecută la Steaua a fost un adevărat coşmar pentru mijlocaşul ofensiv. După ce a început ca titular cu Piţurcă, Răduţ a ajuns apoi pe banca de rezerve. Mai mult, desele accidentări suferite au făcut ca, încet, încet, Răduţ să fie îndepărtat din echipă. Sezonul trecut, el a prins doar 16 meciuri în toate competiţiile pentru roş-albaştri, însă în doar cinci dintre acestea a fost titular şi doar în două integralist.

În Gorj, transformat total
Transferul la Pandurii Tîrgu-Jiu în această vară a venit la fix pentru mijlocaş. Răduţ a jucat în şase dintre cele şapte meciuri ale începutului de an. În toate cele şase a fost titular, iar în cinci dintre ele integralist. Mai mult, a reuşit să marcheze şi trei goluri. După acest parcurs, mijlocaşul le-a transmis oficialilor olteni că ar vrea să fie cumpărat definitiv de Pandurii.

"Mă simt excelent aici. Spre deosebire de perioada din Ghencea, acum sînt apreciat. La Steaua, nu eram băgat în seamă, m-am simţit în multe momente dat la o parte!", le-a spus Răduţ celor din conducerea Pandurilor.

Preşedintele gorjenilor, Marin Condescu, a spus că a început negocierile cu Steaua pentru transferul definitiv al lui Răduţ. Pandurii vor să renunţe la procentul de 30% pe care-l mai au după cedarea lui Chiricheş la Steaua în schimbul transferului definitiv al mijlocaşului de 22 de ani.

Gigi nu-l mai vrea din cauza Ginei Pistol
Chiar dacă Răduţ are evoluţii extrem de apreciate la Tîrgu-Jiu, Gigi Becali nu-l mai vrea pe mijlocaş la Steaua. "Ce să mai fac eu cu Răduţ? Păi, el la 20 de ani are barbă, se crede mare fotbalist. S-a mai şi cuplat cu Gina Pistol. Ea e mai mare cu zece ani decît el şi el a ajuns să-i declare iubire. E clar că nu are nimic în bibilică, trebuia să se folosească de ea şi să o lase în pace", a mărturisit Becali.

30 de partide a pierdut Mihai Răduţ din cauza accidentărilor în cele două sezoane petrecute la Steaua

44 de meciuri a jucat Răduţ la Steaua în toate competiţiile, fără să înscrie nici un gol

"Dacă domnul Becali e nemulţumit că Mihai îmi arată o inimă după fiecare gol. Voi vorbi cu el şi o să-i spun să se închine după fiecare reuşită" (Gina Pistol, iubita lui Mihai Răduţ)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (6)
quasar92
quasar92  •  09 Septembrie 2012, 21:25

Cand zicea ca il da Becali la Pandurii au sarit toti cu gura ca sa nu-l dea ca e bun. Acum ca e ca si transferat la Pandurii nu mai e bun. Cum sa nu-ti placa mentalitatea unei oi?! Sunt n jucatori care au talent dar nu au antrenor, nu au incredere, joaca la cluburi de rahat si nu ajung la un invel inalt sau ajung dar mai tarziu decat trebuia din astfel de cauza. Radut a suferit de toate cele 3 pana sa vina la Pandurii.

steaua.libera
steaua.libera  •  08 Septembrie 2012, 14:36

Tare replica blondei!

vladutz13
vladutz13  •  08 Septembrie 2012, 13:14

A avut destule sanse si la Steaua, dar nu stiu daca a facut 5 meciuri bune in 2 ani. Diferenta este ca la Pandurii stie Grigoras cum sa-l foloseasca la maxim... daca ar ajunge pa mana altui antrenor ar juca exact ca la Steaua.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează