FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

De la antrenamentul Rapidului, Viorel Moldovan a promis la TV, înaintea derby-ului cu Dinamo: „Garantez, notați asta!”

Viorel Moldovan // foto: Facebook @ FC Rapid 1923
Viorel Moldovan // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2024 20:56 / Actualizat miercuri, 14 august 2024 22:50

Viorel Moldovan, 52 de ani, președintele clubului Rapid, garantează că alb-vișiniii vor obține prima victorie din acest sezon duminică, în derby-ul local cu Dinamo. El și-a schimbat discursul despre antrenorul Neil Lennon, despre care spune acum că „a dat dovadă de flexibilitate și tact profesional”.

Intrăm în etapa 6, iar Rapid este singura echipă din Superligă fără victorie în acest sezon. Giuleștenii speră ca seria neagră să se încheie duminică, atunci când vor primi vizita celor de la Dinamo.

Viorel Moldovan, președintele Rapidului, este sigur că echipa lui va simți în acest weekend gustul succesului. El a intervenit în direct la TV chiar de la antrenamentul echipei.

Viorel Moldovan garantează victoria cu Dinamo: „Puteți nota, câștigăm!”

„Nu există un moment mai prielnic decât acest derby pentru a ieși din această situație, pentru a se produce declicul așteptat. Sunt convins că se va produce. Starea de spirit este foarte bună. Mă aflu la antrenamentul echipei. Totul decurge normal, toată lumea este implicată. Trebuie să găsim soluția și să câștigăm cu Dinamo, pentru a ne elibera și noi.

Când lucrurile nu funcționează, este normal să apară semne de întrebare din toate părțile. Până în momentul de față am fost criticați. Nimic nu facem bine aici, la Rapid (n.r. - ironic). Într-adevăr, rezultatele nu confirmă asta, dar vom vedea. Eu sunt optimist.

Garantez că vom câștiga cu Dinamo! Puteți nota, vom câștiga cu Dinamo! O victorie ar fi un nou început. Trebuie să oferim mult mai mult fotbalistic. Avem calitatea necesară, dar trebuie să arătăm pe teren această calitate.

Sper ca, începând de duminică, băieții să arate talentul pe care-l au. Oricum, e clar că factorul psihologic contează foarte mult. Echipa și-a pierdut capitalul de încredere. Încercăm să-l refacem, dar avem nevoie de o victorie”, a afirmat Moldovan la „Fotbal Club”, emisiune DigiSport.

Viorel Moldovan, despre Neil Lennon: „Suntem OK, a dat dovadă de flexibilitate”

Oficialul rapidist și-a îndulcit discursul cu privire la antrenorul Neil Lennon, căruia îi „ordona” să schimbe sistemul înainte de etapa 5.

„Avem în continuare încredere în Neil și îl sprijinim. Am avut discuții cu staff-ul tehnic în debutul săptămânii. Neil a dat dovadă de tact profesional. Știe ce trebuie să facă, are un staff profesionist. Neil are flexibilitate, a dat dovadă de asta. Suntem OK. Totul este la nivel mental, de a ne debloca și a obține prima victorie.

Văd toate antrenamentele, particip la ele. Am avut discuții cu grupul în debutul săptămânii, le-am spus și lor că ceea ce văd la antrenamente nu văd la jocuri. Dacă ar transpune măcar 80% din ce se întâmplă la antrenamente, ar fi fantastic. Dar este o chestiune de încredere”, a afirmat el.

În acest moment, jocul nostru nu are consistență, nu pune în evidență atacanții pentru a reuși să înscrie. Sunt momente în care nu-ți iese nimic. Trebuie să le acceptăm, să fim bărbați și să reacționăm. Trebuie să avem orgoliu, mândrie, iar duminică să arătăm asta.

Consider că avem cei mai buni atacanți din țară. Au nevoie de încredere, să înscrie pentru a avea această încredere. La primul gol marcat, Jambor, Burmaz și Rrahmani se vor debloca.

- Viorel Moldovan, președinte Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (25)
je____
je____  •  19 August 2024, 00:33

Viorel Pinochio Moldovan...

Becalliodscu
Becalliodscu  •  15 August 2024, 19:24
Postat de laur33 pe 15 August 2024, 11:10

Dacă garantează Moldovan e clar. Tot el zicea înainte de ultimul meci ca morți, copți trebuie sa câștigăm azi; și au făcut egal.

...aloooh..., care steaua , taticu...mai calca si tu ambreiaju...

Averroes
Averroes  •  15 August 2024, 14:40
Postat de lefter_popescu pe 15 August 2024, 00:07

Atat timp cât cehii din Praga au jucat în sistemul pe care Lennon dorește sa-l implementeze la Rapid, conduceau lejer cu 3-0 , ratând și alte 3 ocazii pana l-au 8nlocuit pe atacantul care a șters pe jos cu cei doi fundași de culoare ai echipei ilfovene a lui Gigi Valiza.

E un articol despre meciul rapid-dinamo, dar tu ai reusit sa gasesti o portita pt a-ti exhiba frustrarile legate de Steaua :)))))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează