FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primele reacții din vestiar, de la startul grevei de la Dinamo » Uhrin, la capătul puterilor: „Jucătorii nu vor să mai joace, nu știu dacă voi continua”

Dusan Uhrin Jr. (53 de ani) nu îi poate convinge pe jucătorii lui Dinamo să se prezinte la meciurile amicale cu Unirea Slobozia și Metaloglobus.
Dusan Uhrin Jr. (53 de ani) nu îi poate convinge pe jucătorii lui Dinamo să se prezinte la meciurile amicale cu Unirea Slobozia și Metaloglobus.

Articol de - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 19:16 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 20:06

Dusan Uhrin Jr. (53 de ani) nu îi poate convinge pe jucătorii lui Dinamo să renunțe la grevă și să se prezinte la meciurile amicale.

Dinamo a revenit din Turcia, unde a disputat două meciuri amicale, și s-a lovit din nou de problemele financiare. Jucătorilor li s-au promis în această săptămână stingerea unor datorii, nu s-a întâmplat încă acest lucru, iar insolvența nu doar că a dus la blocarea conturilor grupării, dar îi și lasă neprotejați. „Câinii” au șanse tot mai mici să-și încaseze toți banii.

Amicalul de joi, contra celor de la Unirea Slobozia, a fost deja anulat. Cel de sâmbătă, împotriva lui Metaloglobus, are șanse mici să se joace. Mario Nicolae, directorul sportiv al clubului până mâine, a confirmat pentru GSP.ro: „Incertitudinea de la nivelul clubului si lipsa comunicării au dus la boicotarea amicalului. Nici cel de sâmbătă nu se știe dacă se va juca”. 

Dusan Uhrin Jr.: „Jucătorii se antrenează, dar nu vor să joace”

„Nu ştiu nimic despre situaţia de la Dinamo. Până acum nu am aflat nimic. Ei se antrenează, dar nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat. Nici mâine, nici sâmbătă. Nu vor să o facă pentru că nu cunosc situaţia. Ei vin la antrenamente dacă îi chem. 

Chiar nu ştiu, situaţia e ciudată. Nu ştiu ce se va întâmpla nici cu ei, nici cu mine. Sincer, nu am idee dacă voi continua!”, a spus Dusan Uhrin Jr., potrivit AS. 

Portarul Mihai Eșanu (22 de ani) a comentat și el situația. „E un moment greu, până nu vom afla exact ce înseamnă pasul care s-a făcut există incertitudine. Este greu, nu știm nimic. Nu ne-a zis nimeni nimic, e frustrant. Sunt restanțe la toți angajații, de 3, 4, 5 luni. Mai dificilă e incertitudinea, să lucrezi așa, decât neplata salariilor. 

A fost o decizie de comun acord, am vorbit între noi și am zis că deocamdată, până nu aflăm mai multe, e mai bine așa, să nu ne prezentăm la meciuri”, a spus Eșanu, la „Fotbal Club”, de la Digisport.

Fiecare a dat totul pe teren. Am făcut asta și când pierdeam, și când am câștigat. Partea mentală contează foarte mult. Când e afectată, randamentul e mai scăzut. Sunt tânăr, cel mai important este să joc acum. Nu știu ce urmează pentru mine, nu m-am gândit.
- Mihai Eșanu

VIDEO Detalii despre situația financiară de la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Boicot la Dinamo: „Nu suntem respectați!” » Jucătorii au intrat în grevă! Cum au protestat + amenință cu măsuri și mai dure

UPDATE Iuliu Mureșan, chemat să scoată Dinamo din insolvență » Era s-o falimenteze pe CFR Cluj! + vine și un oficial acuzat că „aranjează meciuri”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
iosif_
iosif_  •  30 Iunie 2021, 20:08

Decât o insolvență la mișto mai corect e un faliment pe bune. Hai cu dricul mai repede la Mimao

paolo11
paolo11  •  01 Iulie 2021, 07:26

Tik, tok...

creeperno115
creeperno115  •  30 Iunie 2021, 22:37

Era sa ne bagati in b si vreti bani? A-ti merita bani de inmormantare dupa un asault PCH!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează