FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-FARUL 1-0

Robert Dumitru: "Nu am eliminat de nebun un jucător de pe teren!"

Articol de - Publicat sambata, 07 martie 2009 00:00

La pauza meciului de aseară din Giuleşti, dintre Rapid şi Farul, Robert Dumitru i-a arătat cartonaşul roşu fundaşului Marius Constantin. Centralul nu a dorit să comenteze foarte mult pe marginea evenimentului de aseară, pentru că nu îi permite regulamentul.

"Îmi pare rău, dar nu pot să spun nimic pentru că nu-mi permite regulmentul. Tot ce s-a întîmplat este scris în raportul de joc. Vă spun că nu am eliminat un jucător de nebun de pe teren! Mi-a spus ceva de genu că mă omoară cînd mă prinde la Braşov. Mi-a arătat şi pumnul. Am considerat că este o ameninţare, pentru că este o grosolănie adusă unui oficial", a spus Dumitru.

Acesta a comentat şi declaraţia lui Vasile Maftei de la finalul partidei conform căreia centralul l-ar fi înjurat pe căpitanul rapidist. "Am văzut la televizor declaraţia de la finalul partidei. Mi se pare o declaraţie hazlie, dar cred că a vrut să fie o ironie, şi a devenit o ironie foarte, foarte proastă!", a adăugat Robert Dumitru.

DIALOGUL DINTRE CONSTANTIN ŞI DUMITRU
Marius Constantin: "Dă-te-n **** mea!"
Robert Dumitru: "23, roşu!"
Marius Constantin: "Nu i-am zis nimic, bre, dă-l în **** mea de puşcăriaş"

Robert Dumitru către Nicolae Manea: "Aţi fost de faţă martor! Nu ziceţi că n-aţi auzit"
Nicolae Manea: "Da ce ţi-a făcut?"
Robert Dumitru: "Mi-a zis te omor cînd vii la Braşov"

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
 •  07 Martie 2009, 22:56

Parerea mea personala este ca arbitri sunt mereu impotriva rapidului,un lucru ceea ce anumite persoane cred ca defavorizeaza echipa,din contra este doar o motivare la adresa echipei de a juca si mai bine,lucru demonstrat in meciul cu Farul.Arbitrii sunt injurati mereu,intrebarea mea este:in cazul in care un stelist/dinamovist injura arbitrul,primeste rosu direct? de cate ori credeti ca arbitri au fost injurati de jucatorii lui dinamo si steaua fata in fata fara a primi penalizare!?sa fim seriosi

 •  07 Martie 2009, 15:20

INTRADEVAR NU DE NEBUN L-A ELIMINAT, CI DE HOT CE ESTE, ACEST, ROBERT DUMITRU !

 •  07 Martie 2009, 14:56

la maftei dece nu i-ai dat cartonas rosu in min 30 mai golanule? ti-a fost frica ca te omoara "cioroii" din giulesti? forta dinamo!!!oricum nu aveti cum sa ne mai ajungeti in clasament cra cra cra;))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează