FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Sabău va fi prezentat joi la Rapid: "Nici nu ştiu pe ce jucători voi putea conta"

Sabau este noul antrenor al Rapidului
Sabau este noul antrenor al Rapidului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iunie 2012 16:51

Noul antrenor al Rapidului, Ioan Ovidiu Sabău (44 de ani), a revenit astăzi în România. Acesta a stat în ultimele două săptămîni în Brazilia, unde a căutat jucători pentru a completa lotul decimat al Rapidului. "Moţul" va fi prezentat la Rapid joi, cînd va susţine şi primul antrenament cu noua echipă.

"99 la sută sunt antrenorul Rapidului. Ne-am înţeles, mai trebuie doar să semnăm contractul. Probabil azi sau mîine vom rezolva şi această chestiune, acum sunt puţin obosit, de abia m-am întors din Brazilia.

Deocamdată nici nu ştiu cine a mai rămas la echipă. Înainte de a pleca am vorbit cu cei de acolo. Mîine prezint o listă cu jucători domnului Copos şi vedem pe cine putem lua. Vom vedea şi brazilieni la Rapid, doar de cîţi vor fi nevoie. Sînt şi jucători de la Tg. Mureş pe listă.

Voi încerca să mai prelungesc şi contractele unor jucători şi să păstrez cît mai mulţi din vechiul lot. A plecat şi Deac, care era cel mai bun mijlocaş dreapta din ţară. Pancu rămnîne sigur", a spus Sabău la GSP TV la sosirea în România.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
Superliga
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Superliga
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”
Superliga
Antrenorul din Superligă, distrus de acționarul clubului: „E un mare semn de întrebare”

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (28)
razvan__fzr
razvan__fzr  •  14 Iunie 2012, 00:31
Postat de steaua1986forever pe 13 Iunie 2012, 20:20

Iar tu esti 99% rrrom.. Si 99% ti-ai dat like singur :)) stii tu aia cu nu toti..tzi...sunt rapisti dar toti rapidistii sunt tzi...caractere mizerabile mai aveti, numai de Steaua comentati, cand e vorba de SECTANTUL vostru de sabau..ce puteati si voi sa ziceti decat ca a venit unul DE LA VOI DE LA ECHIPA la Steaua si e posibil sa fie gay. Eu chiar ma bucur ca a venit penibilul asta de antrenor la voi. Va bateti la retrogradare anul asta stancutelor.

Sunt mai alb ca toata familia ta de 10 ori asa ca nu vorbii in necunostinta de cauza.Tu esti doar un kkt care n-are ce face si comenteaza de Rapid,comenteaza drq la stirile despre steluta ta si lasa-ne pe noi.

razvan__fzr
razvan__fzr  •  14 Iunie 2012, 00:29
Postat de statham_j pe 13 Iunie 2012, 20:40

alooo, moralistii de serviciu sunteti voi ma....aa ca....mintiti-va in continuare eu sunt nesimtit?....bai da' cat tupeu ai..... care era treaba ta sa te bagi in disputa celor doi, in conditiile in care rapidistul a inceput cu injuriile?...ai vrut sa dai lectii? ce lectii ma? doar de ipocrizie, atat... daca erai un om serios, nu te bagai sa-l critici pe stelist....nu zic sa-l fi criticat pe al tau, dar daca tot a fost un jegos, de ce ii tii partea?....daca taceai... ps: nu ai tu competenta sa ma faci nesimtit cu asa un comportament....am fost clar "domnule"?

Pai m-am saturat sa vad cum voi marii stelisti,cei mai ,,tari'' suporteri de pe planeta asta va luati de rapidisti.Nici acum cand e vacanta si echipele nici macar n-au plecat in cantonamente nu ne lasati in pace scarbelor?M-am saturat de voi!Oricum,mi-am schimbat demult parerea despre tine maestre.

razvan__fzr
razvan__fzr  •  14 Iunie 2012, 00:27
Postat de steaua1986forever pe 13 Iunie 2012, 20:21

Tu nu vezi ma ca nu ai caracter? Aici se discuta despre RAPID...nu am zis absolut nimic (chiar nu ma intereseaza aceasta echipa) dar primul lucru pe care l-ati zis voi a fost ca a venit un gay la Steaua. Ori e prostie (avand in vedere ca ala vine de la Rapid) ori e incultura. Te las pe tine sa le alegi.

Du-te ma si te culca ca esti vai de mama ta.Cica suntem frustrati dar nu exista articol la care jegurile de stelisti sa nu intre si sa comenteze.Sunteti cei mai imputiti suporteri,din cauza voastra nu tin cu sthoaia in Europa.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează