FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

FOTO Ion Crăciunescu a judecat aspru prima mare controversă a etapei: „Chiar nu înțeleg!”

Ion Crăciunescu +21   FOTO
Ion Crăciunescu

Articol de - Publicat sambata, 17 august 2024 11:51 / Actualizat sambata, 17 august 2024 12:01

Ion Crăciunescu, 73 de ani, fostul mare arbitru internațional, consideră că nu se impunea eliminarea lui Jordan Gele în Unirea Slobozia - Petrolul 1-2. Rămași în 10 oameni, ialomițenii au cedat pe final.

Jordan Gele a deschis scorul în Unirea Slobozia - Petrolul, apoi și-a lăsat echipa în 10. Provocat de Paul Papp, șicanat fără minge undeva la mijlocul terenului, francezul s-a enervat și l-a lovit pe adversar din întoarcere, cu brațul în zona abdomenului.

+16 FOTO

Lovitura nu a părut să aibă intensitate, dar „centralul” Viorel Flueran, văzând duelul la monitorul VAR, a judecat că se impune judecarea lui Gele. După meci, gazdele s-au dezlănțuit.

Să mă ierte Dumnezeu, nu poți să dai roșu la împinsul ăsta de unghie! Asta e vrăjeală, nici n-a fost intensitate”, a tunat antrenorul Adrian Mihalcea. Și președintele Ilie Lemnaru a protestat: „Eliminarea lui Gele a fost ușoară, ce putem să zicem mai mult? Poate incomodăm noi cu ceva sau poate greșesc eu cu ceva”.

Ion Crăciunescu a judecat prima mare controversă a etapei: „Cum să dai roșu?!”

În această dimineață, Ion Crăciunescu a opinat că gazdele au avut motive întemeiate pentru a fi revoltate de decizia arbitrului. Fostul mare „central” consideră că Gele nu trebuia eliminat.

„Cum să dai roșu pentru așa ceva? Roșu înseamnă lovire intenționată. Vedeți lovire? Mi se pare o atingere, așa. Asta nu e de roșu. Lovirea are o anumită intensitate. Ambii jucători comit aproape aceeași greșeală. Fac același lucru. Unul e sancționat, unul iertat. Nu înțeleg!”, a spus Crăciunescu la „DigiSport Matinal”.

Învinsă de Petrolul, Unirea Slobozia rămâne cu 5 puncte adunate în primele 6 etape.

Nu am înțeles eliminarea. Am văzut faza video, intenția mea nu a fost să-l lovesc puternic. M-a atins din spate, m-a împins tot timpul, m-a tot tras de tricou. Intenția a fost să-l ating astfel încât să-i transmit să nu mă mai atingă, apoi arbitrul a mers la VAR și mi-a dat cartonaș roșu. Nu pot înțelege, pe bune!

- Jordan Gele, atacant Unirea Slobozia

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
baboneaurel61
baboneaurel61  •  17 August 2024, 20:14

Acest individ să nu uite că e persoana non grătar în Ploiești! El știe ce le a făcut,începând cu meciul cu Scornicești,când a plecat cu blindata din stadion!Daca ar avea bun simt s ar abține,dar la el asta nu există!

bozo76
bozo76  •  17 August 2024, 14:41

Io i.as da pui papp una peste bot din intoarcere. Dar nu sunt acolo.

Dr.Hoock
Dr.Hoock  •  17 August 2024, 13:53

O decizie rușinoasă! La fel ca 11m pt fcsb cu nașul! Arbitri sunt cu temă!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează