FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO

Fotbalistul etapei cu numărul 2 din Superliga a vorbit despre șansele lui Dinamo la play-off: „Asta trebuie să facem!”

Dinamo - Petrolul. Sursă foto: sportpictures.eu
Dinamo - Petrolul. Sursă foto: sportpictures.eu

Articol de , - Publicat vineri, 26 iulie 2024 19:04 / Actualizat vineri, 26 iulie 2024 19:36

Astrit Selmani, 27 de ani, a fost fotbalistul etapei #2 a Superligii și are planuri mari cu Dinamo. Atacantul a fost ponderat când a fost întrebat despre șansele „câinilor” la play-off.

Astrit Selmani este una dintre speranțele „câinilor” în actuala ediție. Speranța că va fi mai bine decât să lupți doar pentru salvare. Suedezul cu origini kosovare a marcat un gol și a oferit două assist-uri în victoria cu Petrolul (4-1), un rezultat ce i-a determinat pe unii dintre dinamoviști să vorbească despre șansele la play-off.

Astrit Selmani despre finalurile de meci ale lui Dinamo: „Știm de teama fanilor"

Roș-albii au meci sâmbătă seară, de la ora 22:00, cu Sepsi, în deplasare. Contra singurei echipe cu maximum de puncte în primele două etape. Astrit Selmani va fi din nou titular. Etapa trecută, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al rundei în Superliga în analiza LPF!

Astăzi, atacantul a fost prezent la conferința de presă și a fost optimist în privința deplasării de la Sfântu Gheorghe.

„Ne așteaptă un meci greu. Avem în față un adversar puternic, am lucrat bine în această săptămână, sper să putem merge acolo să luptăm frumos.

Sunt mulțumit cu prestația din ultimul meci, am obținut 3 puncte cu Petrolul. Cred că meritam mai mult cu CFR Cluj, știu că putem obține mai mult în meciurile viitoare. Am arătat bine tot meciul cu Petrolul.

6meciuri a adunat Dinamo în ultimele trei luni cu goluri încasate în prelungiri, care au dus la pierderea unor puncte importante: cu Petrolul (1-1), cu Oțelul (0-1), cu FCU Craiova (1-1), cu FC Botoșani (1-2), cu U Cluj (3-3), cu CFR Cluj (2-3)

Teama fanilor pentru finalurile de meci o înțeleg, dar știm că nu va fi la fel în acest sezon", a transmis Selmani.

Am făcut exerciții suplimentare, să fiu pregătit cum trebuie după accidentare. Am mâncat cum trebuie, să fiu pregătit la un nivel foarte bun. Noi am tras concluziile după sezonul trecut, am avut un campionat greu. E o echipă diferită acum față de sezonul trecut. Am adus jucători tineri, avem un mix bun
- Astrit Selmani, atacant Dinamo

Astrit Selmani nu se sperie de sosirea unui nou atacant: „Concurența ajută"

Dinamo mai vrea să aducă jucători la echipă, inclusiv un atacant, dacă nu chiar doi. Tratativele sunt anevoioase, dar în luna august se estimează ca fotbaliștii respectivi să fie mai maleabili în privința negocierilor.

„Echipa poate să aducă jucători pe orice post își dorește. Fanii își doresc mereu jucători noi, conducerea vrea să întărească lotul, așa e normal peste tot. Vor să crească nivelul concurenței, e bine pentru toată lumea.

Toți care pot să ajute echipa, sunt bineveniți la Dinamo. Trebuie să luăm totul pas cu pas, avem mult de parcurs pentru a ajunge în play-off. Doar meciul de mâine (n.red cu Sepsi, sâmbătă) e în gândurile noastre. Luăm totul meci cu meci și rămânem cu picioarele pe pământ", a mai declarat atacantul.

Cu Hakim Abdallah mă înțeleg foarte bine în atac. E al treilea meci în care jucăm împreună. Și dăm goluri. Prima dată a fost la Botoșani, va fi tot mai bine. Știu care sunt punctele lui forte, cu cât vom juca mai mult împreună, va fi tot mai bine
Astrit Selmani, atacant Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (2)
mirstelistu
mirstelistu  •  27 Iulie 2024, 16:23

Vai mama noastra daca asta e fotbalistul etapei, ori a facut topul raureanu ori suntem pamant de flori in fotbal de a ajuns ala in situatia asta

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  27 Iulie 2024, 10:56

Hai sa vedem la Sepsi -Dinamo cum se baga in seama sponsorul oaspetilor ca n-o sa-i convina cota data de 4.20... Eu anticipez ca Dinamo va fi obligata, la fel ca la Cluj, sa ofere cele trei puncte gazdelor. Doar n-o sa-si ingroape sponsoru'...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează