FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sîrghi şi Silviu Ilie, acontaţi!

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 martie 2011 22:48

Cei doi fotbalişti ai liderului urmează să vină la Dinamo după eventualul parcurs al Oţelului în Liga Campionilor

Dinamo s-a întărit deja cu doi jucători ai liderului Ligii 1, Oţelul Galaţi, cel puţin aşa susţin oameni importanţi din fotbalul românesc. Ei sînt fundaşul dreapta / stoperul Cristian Sîrghi, 24 de ani, şi fundaşul / mijlocaşul de bandă stîngă Silviu Ilie, 22 de ani!

"Cei doi urmează să se alăture echipei din Ştefan cel Mare cel mai probabil după ce moldovenii vor evolua în grupele Champions League, dacă vor ieşi campioni. Într-o altă situaţie, dacă dunărenii ratează titlul, Sîrghi şi Ilie vor îmbrăca tricourile roş-albe din vară", au dezvăluit sursele Gazetei, iar unii oficiali dinamovişti au confirmat, voalat, informaţia, fără să dea detalii. Sîrghi nu mai e titular de cîteva luni la Oţelul, în timp ce Silviu Ilie, care a marcat golul victoriei gălăţene în Ştefan cel Mare în toamnă, 2-1, a fost folosit în ultima perioadă ca mijlocaş stînga.

Sîrghi şi Ilie, care ar acoperi mai multe posturi deficitare în apărarea roş-albilor, ar veni în contul înlesnirii victoriei la "masa verde" repurtate de Oţelul, în prima etapă a lui 2011, 3-0 cu Pandurii. Cel puţin aşa au susţinut mai mulţi oameni din fotbalul intern şi în Gazeta de sîmbătă: "Dinamo i-a strîns cu uşa pe gorjeni şi se alege cu doi jucători, oltenii urmează să-şi tragă şi ei nişte bani din «neprezentare», Galaţiul a luat 3 puncte, toată lumea a cîştigat ceva din acel scandal".

12 meciuri şi două goluri a reuşit Sîrghi în toamnă. În 11 partide a fost titular

16 partide şi două goluri a bifat Silviu Ilie în acest campionat


Bratu: "Vreau 2-1 pentru Dinamo"
Fost jucător şi la Rapid, şi la Dinamo, Florin Bratu, 31 de ani, a declarat ieri într-un interviu GSP.ro: "Pentru echipa mea, Gaz Metan Mediaş, ar fi bună o remiză în Giuleşti, dar cred că roş-albii vor bate cu 2-1. Mi-aş dori, sincer, o victorie a «cîinilor», sufletul meu a rămas în Ştefan cel Mare. Oricum, va fi un meci la sînge, un derby deschis şi sper ca terenul să fie bun, pentru că sigur jucătorii vor încerca să facă spectacol".

406 bilete pentru "cîini". Roz?
Dinamoviştilor trebuie să li se asigure 406 tichete la derby, conform înţelegerii din vară dintre grupări. Înainte de tur, roş-albii au pus la dispoziţia fanilor giuleşteni tichete de acces de culoare roz, dorind să fie sfidători. "Sper să ne dea cele 406 bilete, să nu apară şicane", au zis ieri "cîinii". Roş-albii au voie să intre sîmbătă pe arenă pînă la ora 19:00. Rapidiştii îşi pot cumpăra de azi tichete, preţurile fiind următoarele: 15 lei la peluza a II-a, 20 de lei la tribuna a II-a, 30 de lei la tribuna I (sector I), 80 de lei la tribuna 0 şi 150 de lei la tribuna oficială.

Inbox
- Bakaj la DigiSport: "Profesorul Demollari mi-a povestit despre importanţa meciurilor cu Rapid, mai ales că dînsul a marcat 3 goluri contra acestei echipe. Eu sper să dau măcar un gol sîmbătă! O victorie ne-ar da încredere".
- Alexe şi Bălgrădean se antrenează de ieri normal după problemele medicale, entorsă, respectiv contractură, avute după meciul cu Pandurii.
- Sondaj pe gsp.ro în privinţa celui care ar trebui să apere poarta "cîinilor" în Giuleşti: 48 la sută dintre fani îl vor pe Bălgrădean titular, 30 la sută au votat cu Dolha, iar 22 la sută cred că şi Naumovski ar merita o şansă.
- Roş-albii vor împărţi astăzi flori doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie în 5 locaţii diferite. Evenimentul va începe la ora 14:00 şi se va desfăşura la Băneasa Shopping City, Spitalul Clinic CF 2, Rin Grand Hotel şi Pizza Hut Dorobanţi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (20)
allexxt
allexxt  •  24 Iulie 2011, 14:52

Galatiul si cititorii inca asteapta scuzele acestui, hai sa-i zicem ziar sportiv, macar in ultimul ceas ! Tot ce s-a scris aici nu s-a intamplat ! Sa va vedem daca mai aveti o umbra de profesionalism.

pancone84
pancone84  •  08 Martie 2011, 12:28

oauuu. ce transferuri bomba :)) astia sunt jucatori modesti ca si cei de la urziceni. sunt buni doar intr-un anumit sistem. la dinamo n-au nicio sansa. vor avea soarta celor de la urziceni veniti la steaua.

gazistu
gazistu  •  08 Martie 2011, 12:14

cred ca e alta minciuna... pana nu vad NU CRED

Vezi toate comentariile (20)
Comentează