FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Strategia falimentară de la Dinamo: „În loc să câștige clubul bani, aceștia se duc în alte părți”

Gabi Răduță, fostul șef al Academiei lui Dinamo, spune că Dinamo ar fi putut obține bani frumoși pe Constantin Dima (21 de ani), fundașul central care a plecat de la Astra în Ucraina, la Desna.
Gabi Răduță, fostul șef al Academiei lui Dinamo, spune că Dinamo ar fi putut obține bani frumoși pe Constantin Dima (21 de ani), fundașul central care a plecat de la Astra în Ucraina, la Desna.

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 21:10 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 21:31

Gabi Răduță, fostul șef al Academiei lui Dinamo, spune că Dinamo ar fi putut obține bani frumoși pe Constantin Dima (21 de ani), fundașul central care a plecat de la Astra în Ucraina, la Desna.

Dinamo l-a avut pe Dima în curte, dar nu a reușit să îi valorifice potențialul, crede Gabi Răduță. Acesta spune că au existat oferte importante pe numele lui, când era sub contract cu formația din Ștefan cel Mare, dar au fost refuzate, inexplicabil. Fundașul central a părăsit în cele din urmă România, dar din calitate de fotbalist al Astrei. 

Constantin Dima, transfer în Ucraina. Ce spune Gabi Răduță

„Pe Dima l-am găsit la juniori în 2013. Era un fundaș central de picior stâng, cum e și Ricardo Grigore. Erau colegi în grupa de 1999. Mai era acolo și Vlad Motroc, pe același post. Toată lumea caută apărători, iar noi în aveam în academie. Dima și Grigore jucau pe același post, dar am găsit o soluție să rămână amândoi și să joace. L-am trecut pe Rici fundaș stânga, îi mai schimbam între ei. Așa au ajuns acești copii la nivel mare, pentru că antrenorii le-au acordat încredere. 

Mă uit acum și văd că de munca noastră profită alții, totul din cauza proastei strategii de la club. În loc să câștige Dinamo bani, aceștia se duc în alte părți, iar noi am ajuns unde suntem. Așa se va întâmpla și cu alți copii, care în momentul de față sunt tratați cu amatorism”, declarat Răduță, pentru GSP.ro

EXCLUSIV Strategia falimentară de la Dinamo: „În loc să câștige clubul bani, aceștia se duc în alte părți”
Dima, într-un duel cu FCSB

Gabi Răduță: „Dima a avut ofertă din Anglia”

„Dima, că de el era vorba, a fost hulit, la fel ca toți ceilalți. Au spus că nu e de Dinamo, toți își dădeau cu părerea despre el. A plecat copilul la Sepsi, a jucat meci de meci, apoi m-am rugat de domnul Negoiță, să nu-l pierdem. M-a ajutat Bogdan Bălănescu să îl aducem înapoi. Apoi și-au bătut iar joc de el. Până la urmă a plecat definitiv la Astra, s-a bătut pentru campionat, iar noi pentru retrogradare. La Dinamo nu era bun! Primele două ligi sunt pline cu jucătorii crescuți la Dinamo. Acum 3 ani, Dima a avut ofertă din Anglia, dar nu a fost lăsat de Dinamo să plece. Erau bani buni. Înțelegeți și dumneavoastră ce vreți. Cred că asta s-a dorit, să ne zbatem în mediocritate”, a încheiat fostul șef al Academiei lui Dinamo. 

VIDEO. Nicolae Badea la Dinamo? Dumitru Dragomir: „Fotbalul înseamnă pușcărie, e prea deștept să revină”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

OFICIAL Steliano Filip a revenit la Dinamo! Durata contractului + numărul pe care îl va purta

Lovitură grea pentru Dinamo! Banca închide toate conturile societății lui Pablo Cortacero

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  24 Ianuarie 2021, 10:15

Vinovatul principal?Atzi ghicit:Nea Guitza!Care l-a pus presedinte pe fcsb-istul Alexanru David-venit de la revista...Ring!Care sifona la Becali(alaturi de Ioan Andone si de Cornel Dinu)ca sa stie diavolul cu matanii, cum sa-i saboteze!Cand il vinzi pe Nedelcearu cu o bascalie de...600 de mii,pe unul ca Dima e clar ca-l dai...gratis!Dar la Dinamo a fost o„traditie”sa isi puna presedinti-stelisto-fcsb-isti!Ma refer la Tica Danilescu,venit direct de la Steaua!Asta e!Dar Dinamo-ca un stejar in bataia vanturilor ostile se incapataneaza sa nu cada,cu toate ca gandacii il rod pe dinauntru!

mda....
mda....  •  24 Ianuarie 2021, 01:42
Postat de gabri80el pe 23 Ianuarie 2021, 22:49

"Primele două ligi sunt pline cu jucătorii crescuți la Dinamo" - daca este asa inseamna ca nu ar trebui sa ne mai mire nivelul fotbalistic din Romania .Stim foarte bine cum ajung copiii la Dinamo, mai ceva ca-n joburile de la stat .poate ca de aceea ar trebui sa se desfiinteze acest club.

Poate ar trebui sa te apuci de tricotat...Ca analist sportiv amator ai esuat lamentabil

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  23 Ianuarie 2021, 23:42

baiatu e varza, detenta si plasament ciuciu, a jucat in cateva meciuri si mi-a fost de ajuns.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează