FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

Cum vrea Tony da Silva să bată Dinamo: „Mai șmecheri!” » Care este situația lui Omrani

Articol de , - Publicat vineri, 09 august 2024 16:31 / Actualizat vineri, 09 august 2024 17:34

Poli Iași promite să răzbune ratările din acest start de sezon în meciul de luni seară cu Dinamo, de la ora 22:00, în Copou. Antrenorul Tony da Silva a spus azi că el și jucătorii au învățat din greșelile acestui debut de campionat și, apoi, a explicat când se vor putea baza moldovenii pe ultimul sosit, Billel Omrani

Poli Iași - Dinamo se joacă luni, ora 22:00, în Copou. Un meci tare, așa cum s-a întâmplat mereu în ultimele două sezoane între cele două combatante, indiferent că au fost confruntări de eșalon secund sau de Superliga.

Antrenorul Tony da Silva a acuzat ratările pe bandă rulantă ale echipei sale în startul sezonului. Doar 3 puncte are Poli Iași în clasament, victorie cu FC Botoșani, în rest, eșecuri cu Sepsi, Gloria Buzău și Farul.

Moldovenii au făcut două mutări în această săptămână. Multiplul campion cu CFR Cluj, Billel Omrani, ajuns la 31 de ani, care are parte de o nouă șansă de a-și reveni în fotbal, și David Popa, extremă dreaptă, 17 ani, împrumutat de la FCSB. Doar ultimul ar putea fi în lot în meciul cu "câinii", luni.

Tony da Silva despre Billel Omrani, care a strâns 23 de minute în 2024: „Am făcut un pariu cu el"

Francezul Billel Omrani a fost jucătorul celor de la Wisla Cracovia în prima jumătate a anului. A prins doar două meciuri în Polonia, 23 de minute în total!

„Omrani are multă experiență în campionatul românesc, are istoria lui. Nu m-am gândit de două ori când s-a ivit ocazia să-l luăm. Știu mentalitatea lui. Am făcut un pariu cu el, i-am zis ce aștept eu de la el. Ca fotbalist și ca om de vestiar, va ajuta mult. A venit cu zâmbetul pe buze, a venit să tragă echipa după el.

Fizic... Vedem, e timpul scurt pentru următorul meci. Când va fi gata 90 de minute, asta nu știm. El e dator față de club, față de mine. Și el, și Kamberi, și ceilalți vor aduce un plus.

Sunt mulțumit cu lotul de acum. Dacă mai apare vreo oportunitate, vom vedea. Toată lumea stă în alarmă, cu toții, cu mine primul", a reacționat Tony da Silva.

A fost o săptămână bună. Am muncit foarte mult cu băieții. Vrem neapărat victoria luni. Suntem frustrați că la câte oportunități ne creăm nu marcăm la fel de mult

- Tony da Silva, antrenor Poli Iași

Tony înaintea meciurilor cu Dinamo, FCSB și Rapid: „Am avut trei bare, un penalty ratat, șapte ocazii singur cu portarul"

Urmează o serie tare pentru Poli Iași: Dinamo (acasă), FCSB (deplasare), Rapid (acasă). Portughezul Tony a făcut bilanțul ratărilor de până acum, așteptând ca fotbalul să-și întoarcă fața către moldoveni.

"Important e să continuăm să ne creăm ocazii și să fim mai eficienți. Nu dai gol, apar frustrări! Avem nevoie de jucători, de suporteri, de toată lumea, fiindcă sunt așteptările mare. Lucrurile nu au mers cum aș fi vrut, meritam mai multe puncte.

Am avut trei bare, un penalty ratat, șapte ocazii ratate singur cu portarul. Și luăm goluri prea ușor, după greșeli individuale. Așa e, fotbalul te pedepsește. Încrederea vine cu golurile. Am văzut la băieți dorință de a schimba lucrurile, de a face rezultate bune. Avem nevoie de puncte, depindem de rezultate. Sunt liniștit fiindcă ne creăm oportunități. Nu poate continua frustrarea așa.

Cu echipele mai mari nu ai nevoie să muncești motivațional, tuturor jucătorilor le plac astfel de meciuri. Totuși, orice partidă în parte aduce doar 3 puncte. Trebuie să o luăm pas cu pas, avem nevoie să ne descătușăm.

Vorbim zilnic cu jucătorii, cu video-uri, cu statistică. Se creează competitivitate, va fi mai multă concurență. Au venit doi jucători care cresc nivelul de competitivitate", a declarat antrenorul formației din Copou.

Eu nu mă gândesc pe termen lung. În fiecare meci vreau 3 puncte. Trebuie să schimbăm mentalitatea, ci mai șmecheri! Nu e război, dar trebuie să câștigăm. În momentele-cheie, trebuie să fim mai șmecheri, mai agresivi, mai bastarzi, scuzați termenul. Să rupem ritmul jocului

- Tony da Silva, antrenor Poli Iași

Match Quiz Poli Iași - Dinamo

Te pricepi la fotbalul din Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Nationala
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Ianis Hagi, detalii din vestiarul României după victoria cu Lituania: „Vreau doar să joc fotbal” » Ce le-a transmis Mircea Lucescu
Nationala
Ianis Hagi, detalii din vestiarul României după victoria cu Lituania: „Vreau doar să joc fotbal” » Ce le-a transmis Mircea Lucescu

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (1)
Gogoolica
Gogoolica  •  10 August 2024, 10:37

ALOOOOU puteți să aduceți 5 de Omrani atâta timp cât aveți un măscărici un circar antrenor veți fi incontinuare găinile legii întîi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează