FOTBAL  »  Superliga  »  CANDIDATURĂ FRF

Un alt adversar surpriză pentru Gică Popescu la şefia FRF: "Mă gîndesc tot mai serios la asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 decembrie 2013 17:45

Gică Popescu şi Răzvan Burleanu sînt singurii oameni care şi-au anunţat candidatura la şefia FRF pentru alegerile care vor avea loc la începutul anului 2014 după încheierea mandatului lui Mircea Sandu.

Totuşi, un alt nume important poate să apară pe lista în perioada imediat următoare. Gheorghe Chivorchian, în prezent observator LPF, a declarat că se gîndeşte să candideze, dar explică şi de ce trebuie sprijinul politicului înainte să se decidă: "Mă bucur că prieteni de-ai mei se gîndesc la mine şi spun că voi candida, dar cînd mă voi hotarî îi voi anunţa şi pe ei, şi pe toata lumeă.

Mă gîndesc tot mai serios să candidez la şefia Federaţiei. Cred că am acumulat destulă experienţă în fruntea cluburilor. Dar trebuia să mai analizez să văd care sînt posibilităţile. Trebuie convins electoratul. Dar dacă electoratul ar fi citit şi programele celor de la Ligă, altul ar fi fost rezultatul.

Trebuie văzut şi cu ce program vin ceilalţi, cu ce sprijin. Cînd vorbeşti de sport în general trebuie să ai sprijinul politicii, nu doar unui partid sau altul. Daca nu e toată lumea alături de sport, nu vei avea de cîştigat"

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis azi » Primele informații oferite de un apropiat al „Eroului de la Sevilla”
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis azi » Primele informații oferite de un apropiat al „Eroului de la Sevilla”
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
vonmarin
vonmarin  •  03 Decembrie 2013, 20:32

Alta floare de cires! Cel mai bun ajutor al politicului ar fi sa nu se bage pentru ca nu stiu de un succes sau ceva serios iesit din mariajul sport politica. cred ca toti de fapt se gandesc la accesul la visteria publica. pai e goala. adica e pe minus. mi ar placea sa vad o idee cu cineva care indrazneste sa obtina rezultate pe cont propriu prin idei, partenariate etc cu resursele proprii, pentru ca daca va avea succes vor sari politicieni sa ia spuza, iar atunci chiar vor trebui sa plateasca sau sa dea ceva la schimb.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Decembrie 2013, 19:45

Sper ca am fost destul de clar: eu nu voi candida! M-am gandit serios si m-am razgandit hilar!

dtdr
dtdr  •  03 Decembrie 2013, 19:08
Postat de conasu_boeru pe 03 Decembrie 2013, 19:01

IN NICI UN CAZ ! Chivorchian - din categoria hotilor de lux !

Nu vezi ca totzi sunt la fel. Nu astepta bine, ca nu vor alege astia un om CORECT. Nu ca n-ar gasi, dar nu-i intereseaza FOTBALUL !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează