FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - TIMIŞOARA 1-1

Vasluienii sînt deziluzionaţi: "Am pierdut 3 puncte ca fraierii, titlul va ajunge la Galaţi"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 22:57

Viorel Hizo a fost extrem de vehement la adresa jucătorilor săi la finalul meciului cu Poli Timişoara, scor 1-1, şi a spus că Poli Timişoara nu ar trebui să primească licenţa la finalul acestui an.

"Am pierdut puncte ca nişte fraieri şi cred că într-o mare măsură campionatul va ajunge la Galaţi. Am condus jocul, ne-am creat ocazii, am condus cu 1-0 şi dintr-o ocazie a noastră am primit nepermis gol pe contraatac. Sânmărtean a făcut o greşeală nepermisă, a avut minge de gol şi nu ştiu ce a aşteptat de nu a tras, mai ales că eliminase şi adversarul. Printr-o minge foarte simplă pe care a greşit-o, a eliminat toată echipa", a spus Hizo.

"Nu pot să spun că din cauza scandalului cu licenţa am pierdut două puncte, dar comisia de licenţiere ar trebui să-şi facă treaba. Dacă Marius Stan, care e membru în CEx al FRF susţine că Poli nu-şi va lua licenţa, ar trebui să fie aşa", a mai declarat Viorel Hizo.

Opinia tehnicianul a fost susţinută şi de fundaşul Gabriel Cînu, care a spus că adversarii de azi nu au contat deloc şi au dat un gol mai mult întîmplător.

"Meritam să câştigăm acest meci. Azi mi-am dat seama că m-am înşelat. Suntem deziluzionaţi. Poli nu a contat absolut deloc în meci. Asta este, trebuie să câştigăm tot ce a mai rămas. Pe ei îi ajută acest egal, pe noi nu! Şi aşa am văzut că s-au bucurat", a declarat Gabriel Cânu.

Alexa a marcat autogolul prin care moldovenii au deschis scorul în meciul de la Vaslui. Goga a adus însă egalarea pentru Poli Timişoara după numai 8 minute.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Altele
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (28)
bluev1bes
bluev1bes  •  09 Mai 2011, 09:10
Postat de opensource pe 05 Mai 2011, 23:33

ce mortzziii maaatiiiiii ai cu moldovenii, Hizo e moldovean fffuuutttuuttiii rasnita lui mmmaaattaaa si sa-ti iau originea in Barzoi cum zice MO! ;-)))))))))))

Ma de cand au voie si homo sapiens pe site-uri?

t_danc
t_danc  •  06 Mai 2011, 21:48

EUROGOL A DAT GOGA. EU N-AM VAZUT SA DEA VASLUIUL VREUN GOL IN ACEST MECI. A DAT DIN PACATE AUTOGOL ALEXA. SA NU MAI VORBIM DE COTUL IN GURA AL LUI CANU LA BURCA, COT CARE L-A UMPLUT DE SANGE. SAU DE CAPUL IN GURA APLICAT DE WESLEY LUI LUCHIN, LASANDU-L PE ACESTA LAT. CU HOTZELARII VA FI GREU PENTRU CA ACESTIA SUNT AJUTATI PE FATZA DE ARBITRII. DAR SPER SA CASTIGAM. FORTZA VIOLA! NE JUCAM SANSA PANA LA CAPAT.

obyrom
obyrom  •  06 Mai 2011, 16:56
Postat de ionutr81 pe 05 Mai 2011, 23:26

pai ce gol sa dam cand voi ati pus toata echipa la nu mai mult de 30 metri de propria poarta.. facem pariu ca vi se va intoarce....otelul tocmai a batut...voi daca nu bateti cadeti sub noi......sper ca otelul sa joace cum ati jucat voi astazi si sa si castige...

Voi intii sa castigati la Astra.........

Vezi toate comentariile (28)
Comentează