FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BRAŞOV 5-0

VIDEO&FOTO Paulo Sergio a adus spectacolul la debut » CFR Cluj - FC Braşov 5-0

foto: Lorand Vakarcs +16   FOTO
foto: Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 noiembrie 2012 21:21

CFR Cluj a învins categoric pe FC Braşov, scor 5-0, la meciul de debut pentru Paulo Sergio pe banca ardelenilor, în Liga 1. Pentru campioni au înscris Kapetanos, Mureşan, Cadu, Rui Pedro şi Aguirregaray.

Vezi AICI golurile!

Campionii au arătat ceva mai entuziaşti la debutul lui Paulo Sergio şi au fost la conducerea jocului în prima parte, chiar dacă au avut o construcţie greoaie.

Kapetanos şi-a adus echipa în avantaj împingînd de pe linia porţii mingea lobată cu capul de Mureşan (13). În minutul 24, Bastos, accidentat, i-a lăsat locul lui Rui Pedro şi e în pericol să rateze meciul cu Galatasaray din Ligă.

Valente şi Kapetanos au ratat ocazii mari şi diferenţa a rămas minimă. Felgueiras a fost aproape de a le complica misiunea colegilor. Mingea respinsă greşit de el la şutul lui Mateiu a fost reluată pe lîngă poartă de Buga.

Gazdele iau condus ostilităţile şi în repriza a doua. Mureşan a prins din nou o lovitură de cap bine plasată şi de data asta şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, 2-0(55).

Agonia braşovenilor creştea. După 10 minute, Kapetanos a fost faultat în careu de Taborda şi Cadu a mărit avantajul din penalty(65). Rui Pedro a dat lovitura de graţie. Tot cu o lovitură de cap, din centrare excelentă a lui Valente (69). Pentru ca Sorin Cîrţu să plece umilit, Aguirregaray a dus scorul la 5-0 printr-un şut superb de la 25 de metri.

Paulo Sergio a avut parte de un debut fericit pe banca ardelenilor, care au acumulat 22 de puncte.

Vezi AICI desfăşurarea liveTEXT!

Echipe de start:

CFR Cluj
Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi - L. Alberto, G. Mureşan, Camora - D. Valente, Bastos - Kapetanos

Rezerve: Stăncioiu, Rada, Hora, Bjelanovici, Deac, Rui Pedro, Aguirregaray

Antrenor: Paulo Sergio

FC Braşov
Taborda - Străuţ, Fl. Lazăr, Machado, Cr. Ionescu - Mateiu, Velayos - Popa, Viveiros, Buga - Păun

Rezerve: D. Mutu, Al. David, R. Barbu, Potecu, Olariu, Brata, Hadnagy

Antrenor: Sorin Cîrţu

Arbitru: Lucian Rusandu
Asistenţi: Cristian Nica, Bogdan Gheorghe

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (109)
elsopotyi
elsopotyi  •  04 Noiembrie 2012, 09:54

CAND TOTUL E CONDUS DE MAFIE, DE VALIZA FARA REZOLVARE, BRICHETA, FUGA CU EURO DUPA BISTRITA, NU MAI MA POT PRONUNTA, CA TOTI SUN PARTASI LA ACEST FENOMEN OTRAVIT CA TOATA SOCIETATEA, SI MITICA SI SANDU SI GURALIVUL.

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Noiembrie 2012, 09:14

Bravo CFR ,dar rezultatul nu relecta realitatea de pe teren.Un 2=0 era mai nimerit.Portarii celor doua echipe au avut *momente* de ..cascadorii rasului. Mie mi=au placut si brasovenii,au jucatori tehnici ,micuti ,rapizi.Nu au avut noroc ,CFR=ul a inceput jocul in forta pe alocuri exceptional ,hotarati pana la ..gol.Dupa care (ca de multe altre ori au lasat=o ..*moale*).Si era sa=i coste. Oricum ,succes CFR miercuri e Ziua cea Mare! Brasovenilor le urez de asemenea succes !

roadster1988
roadster1988  •  04 Noiembrie 2012, 08:22

mult succes dinamo.faceti o bucurie ardealului.

Vezi toate comentariile (109)
Comentează