FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Viorel Moldovan dezvăluie: „Suntem în discuții foarte avansate pentru transfer” » Ce spune despre posibilitatea ca Alex Dobre să ajungă la Rapid

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2024 14:34 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 17:18

Viorel Moldovan, președintele de la Rapid, a dezvăluit că negocierile dintre club și mijlocașul Filippo Melegoni (25 de ani) sunt foarte avansate. Oficialul clubului a vorbit și despre posibilul transfer al extremei stânga Alex Dobre (26 de ani).

De când Șumudică a revenit la Rapid, acesta a anunțat că vrea să facă mai multe transferuri pentru ca echipa să urce în clasament.

Viorel Moldovan: „Suntem în discuții foarte avansate”

Viorel Moldovan a afirmat că transferul mijlocașului Filippo Melegoni este aproape de a se realiza și speră să se încheie la finalul acestei zile.

Fotbalistul de 25 de ani, dorit de Rapid, este cotată cu 1,2 milioane de euro pe Transfermarkt. Hromada, Kait, Oaidă, Emmers, Mendes și Vulturar ar fi adversarii pe post pentru Melegoni.

"Suntem în discuții foarte avansate. Sperăm să reușim să închidem acest transfer la finalul acestei zile. Melegoni este un mijlocaș interesant, care a fost o mare speranță la vremea lui. A fost cumpărat de Genoa cu o sumă interesantă, 4 milioane de euro, dar n-a reușit să facă acel pas și să devină un jucător important pentru Genoa.

A mai fost împrumutat și în alte campionate, la Standard Liege. E un mijlocaș care poate să lege jocul și să ne aducă mingea în față. Se știe că vrem și un atacant, sunt mai multe discuții pe care le purtăm în paralel", a spus Viorel Moldovan, la Fanatik.

Viorel Moldovan, despre transferul lui Alex Dorbre

Alex Dobre este extrema stânga și s-ar lupta pentru postul de titular cu Claudiu Petrila.

"Normal că ne-am dori să avem cât mai mulți români în echipă. Știm situația lui Dobre, știm că a devenit liber de contract de la Famalicao. Suntem la zi cu tot ceea ce a făcut. O să vedem. Este o soluție și el, mai ales acolo, în banda dreaptă, dar mai avem și alte variante.

Noi căutăm astfel de jucători experimentați. Avem mulți tineri și trebuie să-i încadrăm. Avem nevoie de experiență și vrem români care să facă față în Giulești și să joace pentru Rapid. Dobre joacă bandă dreaptă. Este în atenția echipei naționale și căutăm astfel de jucători", a mai spus Viorel Moldovan.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Tenis
Misterioasa viață de după tenis » Camila Giorgi, chemată pe 6 noiembrie la Tribunal: „Niște bârfe! Nu are motive să fugă”
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (4)
chepandy777
chepandy777  •  02 Septembrie 2024, 23:52

Cauta atacant central si vorbesc de un mijlocas pe un post unde mai sunt zece jucatori. manajeri nu gluma

gado
gado  •  02 Septembrie 2024, 17:34

Vorbe mai putine si fapte mai multe, draga Vio . Nu mai anunta in presa ce vrei sa faci ! O sa observi ca in 90% din cazuri nu se va mai realiza transferul .. Finalizati transferul si apoi anuntati printr-un comunicat emis de club pentru presa ! Cui foloseste ca anuntati ce vreti sa faceti ? Si cu ce scop faceti asta ? Poate ati observat ca G. Becali incearca sa evite concurenta pentru un jucator, nemaianuntand ce vrea sa faca ..

pierpatrat01
pierpatrat01  •  02 Septembrie 2024, 17:28
Postat de Van_Basten pe 02 Septembrie 2024, 15:34

Mi se pare mie sau Moldovan seamana la ochelari cu domnul Sucu?!

...seamănă, dar nu răsare !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează