Alte știri din fotbal
Imediat după eliminarea din Cupă, fanii lui Dinamo s-au reorientat: „Asta e tot ce ne interesează”
0
Universitatea Craiova a făcut legea pe Arena Națională cu FCSB » Roș-albaștrii sunt eliminați din Cupa României
44
Dinamo - Petrolul 0-0 » Egal fără glorie pe „Arc”, iar ambele formații părăsesc Cupa României
5
„3 meciuri bune tot anul!” » Dezbatere aprinsă în studioul GSP, după desemnarea lui Dennis Man ca Fotbalistul Anului: „NU va depăși niciodată stadiul Parma!”
2
Știri din fotbal internațional
Cum au reacționat fanii de la Genoa după ce Dan Șucu a preluat clubul » Transferul cerut cu insistență
0
Real Madrid a câștigat Cupa Intercontinentală: 3-0 în finală
0
Dan Șucu, primul mesaj după ce a devenit patron la Genoa: „Dacă e să vorbim despre planul meu, aș vrea să spun că...”
4
Românul care a intermediat negocierile Șucu - Genoa. Șanse să primească o funcție în club!
1
Lifestyle
Serena Williams, de nerecunoscut » A slăbit considerabil, iar fanii bănuiesc care e „trucul”
9
Victor Cornea a testat-o pe Andreea Bălan înainte să o ceară de soție: „Era cea mai mândră. Am avut foarte multe gânduri”
1
Campioana mondială a pozat în Playboy și a bătut recordurile de vânzări: „Credeam că sunt plinuță, dar am primit doar mesaje frumoase”
4
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
Mitichelu este un gunoi ...un om care una spune si alta face ...locul lui este in cocina langa cei asemeni lui ...
privind meciul la tv mi s-a parut ca tribulele erau arhipline. vuietul multimii nu prea se auzea din cauza unor defectiuni tehnice. din cei peste 50000 de spectatori cativa erau angajati ai regiilor locale si ai primariei care au platit juma din salar ca sa vada impreuna cu familiile si cu prietenii primul meci de fotbal oficial dupa 2 ani. atmosfera vulcanica joc excelent. cu asemenea sustinere o sa depasim performantele victoriei bucuresti si ale viitorului scornicesti. hai olguta!Comentariul tău...
la ce regie lucrezi :)) ?? ai semnat ca ai fost aseara la stadion ?
Lasa-i ba sa vorbeasca ca sunt inca sub efectul medicamentelor
S-a umplut aproape pe jumatate ;))) Sunteti praf !!!
Muicaaaa suntem neam de traista!
de mult vroiam sa aflu cati asistati sociali de catre primarie sunt in craiova .
si pt sustinatorii CS. cati olteni sunt in echipa asta?nici unul.cum naiba va reprezinta?
Bun si au fost 150.000 de spectatori (nu conteaza cum au fost adusi la stadion) ! Ati jucat ceva ??? Eu am vazut meciul. Ati strigat ceva impotriva FRF si LPF ? CSU clona lui Sandu ! CSU mizeria lui Sandu ! CSU sluga lui Sandu ! CSU mita USL! Justice for Craiova ! We do not forgive ! We do not forget ! Forta Stiinta!!!
Ba e fix acelasi lucru, i-ati strigat lui Becali "Pleaca, vinde, mori", al cui suporter esti acum? Dupa conceptia ta, pentru ca nu suporti patronul, trebuie sa fugi ca fata mare la cealalta echipa din oras. Repet, nu ne mai duce grija, "suporteri" ca tine nu o sa poata intelege niciodata fenomenul. Adevaratii fani inteleg despre ce este vorba, vezi si cazul Timisoara care joaca in liga a 5-a. In Liga I joaca Recas, sustinuta de Primarie si ai caror spectatori, nu supoerteri, sunt locuitori ai urbei veniti seara la meci. La fel s-a intamplat si aseara la Craiova, la fel se va intampla si de acum inainte.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.