FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Adrian Mititelu, mesaj pentru antrenorii cu care negociază: „Nu sunt nici Gigi Becali, nici Dioszegi!” » De ce întârzie instalarea noului tehnician la FCU Craiova

Adrian Mititelu nu se mai grăbește să pună antrenor FCU Craiova
Adrian Mititelu nu se mai grăbește să pună antrenor FCU Craiova

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2024, 14:02 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2024 16:19

Adrian Mititelu se află în negocieri cu mai mulți antrenori, după ce Marius Croitoru și FCU Craiova au ajuns la un acord în privința rezilierii contractului.

Într-o reacție pentru Gazeta Sporturilor, finanțatorul din Bănie afirmă că nu se mai grăbește în privința alegerii noului antrenor, întrucât decizia poate fi capitală pentru obiectivul clubului din acest sezon. Mai mult, condițiile pe care i le cer tehnicienii ofertați i se par mult prea exagerate.

Prin urmare, la meciul cu Csikszereda, programat duminică, la ora 11:00, la Miercurea Ciuc, indicații va da de pe bancă Valentin David, antrenorul cu portarii.

Adrian Mititelu nu se mai grăbește să instaleze antrenor la FCU Craiova

Până de curând, Adrian Mititelu s-a aflat în negocieri cu Ovidiu Burcă, însă discuțiile nu au avansat foarte mult, susțin sursele GSP.

Patronul oltenilor spune că în tot acest timp foarte mulți antrenori s-au autopropus la echipă pentru ca ulterior să i se solicite contracte ultrasecurizate.

„Am avut niște discuții, fiecare vrea contracte, pune condiții, dar eu trebuie să fiu precaut, pentru că de fiecare dată ei și-au luat contractele, iar eu am ajuns la liga a doua. Să pui un antrenor e o misiune foarte grea. Antrenorii vor contracte pe termen lung, însă doar cluburile își asumă obiectivul, un contract semnat e un cec în alb.

Se gândesc doar la avantajele lor. Căutăm un antrenor care să se muleze pe ceea ce ne propunem, am avut în 2022-2023 o echipă bună, toată lumea ne aprecia, apoi au început să apară discuțiile și stările tensionate”, a declarat Adrian Mititelu în exclusivitate pentru GSP.ro.

Nu mă pot grăbi să pun un antrenor. Sunt mulți care se autopropun, apoi eu le fac o propunere decentă și primesc la schimb observații care efectiv mă blochează. E un moment de decizie totală. Duminică, am încredere că vom arăta bine, avem jucători tineri, cu calități bune, dar nu avem echipă. Ne trebuie câteva momente bune ca să pornim. Vali David e un om care poate să gestioneze, avem un staff foarte profesionist, putem face un meci bun cu Csikszereda

- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

Adi Ilie nu a înțeles strategia lui Gigi Becali cu Rangers: „Mai bine le dădeam primele 45 de minute, mă așteptam la Chiricheș în altă poziție”
FCSB
Adi Ilie nu a înțeles strategia lui Gigi Becali cu Rangers: „Mai bine le dădeam primele 45 de minute, mă așteptam la Chiricheș în altă poziție”

„Șeful rămân tot eu! Nu sunt nici Gigi Becali, nici Laszlo Dioszegi”

Adrian Mititelu se arată deranjat de mitul care s-a creat în jurul său, potrivit căruia comandă absolut totul în club, iar antrenorii nu au puteri depline.

„Acum, după atâtea experiențe triste, să știți că eu încurajez și protejez autoritatea. S-a creat un mit despre mine. Să spună Marius Croitoru dacă nu a lucrat bine la FCU! Ei vin cu tot felul de idei de afară, dar nu cunosc așa bine echipa. Eu sunt implicat în fotbal, altfel nu exista echipa asta. Că am o simpatie pentru un jucător sau ceva, că mi se pare în formă sau că ar putea juca bine, eu zic înainte cu o săptămână sau două, vorbim, ne sfătuim, apoi tot antrenorul decide. Asta e imixtiunea mea.

Sunt antrenori care vor să aibă în subordine tot. Credeți-mă că am discutat cu antrenori care mi-au spus că vor să aibă în subordine directorul, managerul... Păi, faceți-vă voi echipă!

Echipa asta, când a avut momente bune, tot datorită mie le-a avut. Cine vine la FCU trebuie să știe unde vine. Noi o controlăm, nu cine vine”, a mai punctat Adrian Mititelu.

Nu poți să îmi stabilești tu programul echipei și lotul fără să îl avizez și eu. Clubul este sub controlul administratorului, al șefului clubului. Eu nu fac chestii din astea: schimbă-l pe ăla, scoate-l pe ăla. Nu vreau să îmi iau șef la echipă. Șeful rămân tot eu. Nu sunt nici Gigi Becali, nici Laszlo Dioszegi, cu toate că eu cred că și Dioszegi mai are ceva de spus.

- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Patronul din Superliga îl vrea pe jucătorul făcut praf de Gigi Becali: „L-aș lua oricând de la FCSB”
Superliga
Patronul din Superliga îl vrea pe jucătorul făcut praf de Gigi Becali: „L-aș lua oricând de la FCSB”
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
Stiri extrasport
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
Surpriză! Dan Petrescu l-a ales pe înlocuitorul lui Louis Munteanu! A jucat doar 144 de minute în acest sezon
Superliga
Surpriză! Dan Petrescu l-a ales pe înlocuitorul lui Louis Munteanu! A jucat doar 144 de minute în acest sezon

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (6)
micudoru
micudoru  •  25 Octombrie 2024, 19:18

Domnule Mititelu faceți școlă de antrenorii și nu mai trebuie sa negociați cu nimeri sa va comande

kuba
kuba  •  25 Octombrie 2024, 17:59

Urmeaza o noua runda de negocieri cu Ilie Poenaru, Ionut Chirila, Andrei Prepelita, etc.....inainte de Craciun, revine Giovani Constantino.

tarnaveanu
tarnaveanu  •  25 Octombrie 2024, 16:17

„Nu sunt nici Gigi Becali, nici Dioszegi!” Știm. Ești Napoleon Bonaparte. Halatu cât mai e?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează