FOTBAL  »  LIGA 2  »  MUTARE

EXCLUSIV Semnează Gabi Torje?! Cu cine se antrenează „Piticul”

Gabi Torje, prezent la meciul Concordiei cu Metalul Buzău / FOTO: Cristi Preda +25   FOTO
Gabi Torje, prezent la meciul Concordiei cu Metalul Buzău / FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat sambata, 21 septembrie 2024 17:22 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 18:12

Liber de contract din vară, Gabriel Torje se antrenează cu Concordia Chiajna și ar putea reveni în curând în tricoul „vulturilor verzi”. „Torjinho” se pregătește cu divizionara secundă și, din informațiile GSP.ro, există semnale că va parafa o nouă înțelegere cu ilfovenii.

Gabi Torje nu a mai jucat un meci oficial din aprilie, contractul său cu Concordia Chiajna ajungând la final pe 30 iunie. Fără să-și fi găsit vreun angajament între timp, „Piticul” s-a întors la antrenamente sub comanda lui Ilie Poenaru și Liță Dumitru, iar oficialii ilfovenilor nădăjduiesc că mijlocașul de bandă va semna un nou contract cu gruparea din Chiajna.

Oficialii echipei din Liga 2 au vorbit despre posibilitatea ca Torje să revină în perioada următoare pe gazon: „Se antrenează cu noi de ceva vreme, ne-am dori să semneze”, au transmis cei de la Concordia.

Fostul fotbalist al naționalei, cu 57 de selecții sub tricolor, e la „apus” de carieră, va împlini 35 de ani la finalul lunii noiembrie.

Gabi Torje, ca un leu în cușcă la ultimul meci al Concordiei

Sâmbătă, fostul mijlocaș al lui Dinamo și Udinese a urmărit din tribune victoria Concordiei cu Metalul Buzău, 1-0. Torje a urmărit meciul flancat de managerul sportiv Gabi Tamaș și președintele Cristian Tănase și a trăit la intensitate maximă jocul. S-a ridicat în picioare la ocaziile Concordiei, a strigat la jucători și chiar a oferit indicații pe final de meci.

Tamaș și Torje, la Chiajna - Metalul Buzău/ foto Cristi Preda (GSP)
Gabi Torje, la Chiajna - Metalul Buzău/ foto Cristi Preda (GSP)
Torje, la Chiajna - Metalul Buzău/ foto Cristi Preda (GSP)
Torje, la Chiajna - Metalul Buzău/ foto Cristi Preda (GSP)
Adrian Petre și Gabi Torje, la Chiajna - Metalul Buzău/ foto Cristi Preda (GSP)
+20 FOTO

După fluierul final, Torje a coborât spre vestiare și a participat la ședința din vestiar, un alt semn că revenirea la Concordia are șanse mari să se materializeze.

Gabi Torje a evoluat pe durata ultimului sezon la Concordia, pentru care a bifat un gol în 13 apariții. Și-a încheiat contractul în vară, dar nu s-a înțeles cu niciun club pe durata pauzei competiționale.

Concordia Chiajna, club care și-a propus în primă fază calificarea în play-off, se situează pe locul 12 în liga secundă, cu 10 puncte, două lungimi sub locul șase.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (1)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  21 Septembrie 2024, 18:14

La ăsta banul contează. Când Timișoara a vrut să joace pentru ei , i-a refuzat. Totuși aici a crescut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează