FOTBAL  »  LIGA 2  »  PREZENTARE

VIDEO Conferință cu bucluc la echipa nou-aterizată în Liga 2 » Antrenorul a fost demis, președintele a pocit numele înlocuitorului: „Arago... zola”

Președintele George Tătar, directorul tehnic Gustavo Aragolaza și psihologul sportiv Claudiu Damian (de la stânga la dreapta) +12   FOTO
Președintele George Tătar, directorul tehnic Gustavo Aragolaza și psihologul sportiv Claudiu Damian (de la stânga la dreapta)

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2024 10:09 / Actualizat luni, 24 iunie 2024 14:30

FC Bihor, nou promovată în Liga 2, a anunțat mai multe schimbări curioase la nivelul organigramei. Antrenorul Florin Farcaș a fost demis. A fost înființat postul de director tehnic, poziție pe care o va ocupa un argentinian venit din campionatul Bulgariei, Gustavo Aragolaza.

Fanii bihoreni au fost luați prin surprindere de ultimele mutări din cadrul clubului. Vestea demiterii antrenorului Florin Farcaș a fost confirmată într-o conferință de presă susținută de președintele George Tătar.

În cadrul aceluiași eveniment a fost prezentat Gustavo Aragolaza, un antrenor argentinian în vârstă de 53 de ani. Acesta va ocupa poziția de director tehnic. Cum echipa nu are un antrenor în acest moment, sud-americanul va fi cel care îi va aștepta pe fotbaliști la reunirea de marți.

VIDEO. FC Bihor și-a prezentat directorul tehnic din Argentina: „Domnul Gustavo Arago...zola”

Aragolaza a obținut licența Pro în țara natală. A lucrat cea mai mare parte a carierei în Italia. A făcut parte din staff la Cagliari și Como, apoi a pregătit grupele de juniori U17 și U19 de la Brescia. Ultima dată a fost „principal” la Beroe, în prima ligă din Bulgaria.

Conferința de la Oradea a început cu un moment comic. Președintele Tătar a greșit numele noului oficial: „Alături de mine este cel care va ocupa un post nou înființat în organigrama noastră, domnul Gustavo Arago...zola”.

Am o experienţă de 30 de ani în fotbal. Prima mea experienţă a fost ca portar, ulterior ca manager, director tehnic şi antrenor. Aceasta m-a făcut să trăiesc în diferite ţări din lume, SUA, Chile, Spania, Italia şi Bulgaria. De acolo am primit o experienţă nu doar de fotbal, ci şi de viaţă. Totul a mers foarte repede cu FC Bihor. Un director sportiv din Italia, Gianluca Nani, director sportiv la Watford şi Udinese, mi-a propus această funcţie.

Acest proiect mi s-a părut unul foarte interesant, prin care se poate dezvolta fotbalul bihorean, pentru că voi lucra atât la Academie, cât şi cu jucătorii echipei mari. Îmi place să lucrez foarte mult cu jucătorii tineri şi să le dau posibilitatea să crească într-un mod cât mai sănătos


- Gustavo Aragolaza

FOTO. Imagini din sezonul promovării lui FC Bihor

+8 FOTO

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (3)
fanmediaoradea
fanmediaoradea  •  24 Iunie 2024, 13:08

Dragă GSP, Stimate Adrian Jitea, Sunt reprezentant al FANMEDIA Oradea și vă scriu în legătură cu videoclipul integrat în articolul dumneavoastră. De ce nu acordați credit celor care au muncit să producă acel material? De ce puneți logo-ul GSP peste logo-ul FANMEDIA? Vă rugăm să menționați clar sursa: FANMEDIA Oradea. Cum puteți să scrieți "sursa Facebook"? Facebook nu a produs acel videoclip. Mama voastra de banditi furaciosi. Ne rupem din weekend si din timpul personal sa vina GSP ul sa isi puna logoul peste al nostru.

vlad_fcbh
vlad_fcbh  •  24 Iunie 2024, 12:14

Reparati stadionul, faceti sa fie utilizabila si tribuna a doua, daca vreti suporteri la meci! Nu mai mintiti oradenii ca se va construi un stadion nou, ala poate va fi prin 2030...

Catalynn_21
Catalynn_21  •  24 Iunie 2024, 11:00

Ciolacu și-a promovat ambele echipe din Buzău sezonul ăsta, deși era ocupat să scoată și FC Fcsb campioana … Cică ăla din BH, Bolojan, candidează la Presidentie. Cum Ciolacu nu îi ajunge nici la glezna, e de așteptat ca FCBH să câștige campionatul într-un viitor apropiat. Dixit! :-))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează