FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ - CONCORDIA CHIAJNA

FC Argeș o învinge pe Concordia Chiajna la capătul unui meci extrem de spectaculos

Foto: FC Argeș (Facebook)
Foto: FC Argeș (Facebook)

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2024 18:11 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 18:25

FC Argeș a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 3-2, în runda cu numărul #6 din Liga a 2-a.

Rezultatele și programul etapei a 6-a din Liga 2

Meciul dintre FC Argeș și Concordia a fost unul foarte spectaculos. Gazdele au deschis scorul chiar înaintea pauzei, când Briceag a rămas singur cu portarul advers și a marcat. Fostul dinamovist Robert Moldoveanu a majorat avantajul piteștenilor în minutul 71, cu o lovitură de cap, iar imediat după Mihai Roman a înscris pentru 3-0.

Mihai Neicuțescu, un alt fost dinamovist, l-a învins pe Oncescu cu o execuție frumoasă, iar ilfovenii au început să spere. Au mai marcat un gol până la final, prin Ghimfus, dar nu au mai avut timp pentru a egala.

După 6 meciuri, argeșenii se clasează pe 10, cu 8 puncte, în timp ce Concordia ocupă locul 13, cu 7 puncte.

FINAL. FC Argeș - Concordia 3-2

  • Click aici pentru statistica meciului
  • Lovitura de start a fost dată de Cristian Gheorghe, fost portar al echipei naționale (14 selecții).
  • Au marcat: Briceag (43), Moldoveanu, M. Roman (78) / Neicuțescu (82), Ghimfus (84)

Clasamentul Ligii a 2-a

Echipele de start în FC Argeș - Concordia Chiajna

FC Argeș (4-4-2): Oncescu – Tofan (c), G. Garutti, Esteban Orozco, Briceag – P. Dulcea, P. Petrescu, Doukoure, Rădescu – Y. Pîrvu, M. Roman
Rezerve: Straton, Borța, Tudose, Ghiocel, Seto, Dinoci, Gheorghe, Moldoveanu, Buhăcianu
Antrenor: Nicolae Dică

Concordia Chiajna (4-3-3): Vâlceanu (c) – Iancu, Okpolkpo, Misăraș, Dobrescu – Ciuciulete, Prejmerean, R. Ion - Petkovski, Burcea, Bălan
Rezerve: Ștefan Fara, Andrei Marc, Marian Dragomir, Dragoș Manolache, Giovani Petcu, Florin Dumbravă, Mihai Neicuțescu, Giovani Gimfus
Antrenor: Ilie Poenaru

A: Andrei Antonie (Bucureşti)
A1: Roberto Ciuraru (Sfântu Gheorghe)
A2: Cosmin Cercel (Piatra Neamţ)
R1: Vasile Buzea (Giurgiu)

Observator arbitri: Dan Monea (Aiud)
Delegat joc: Marian Lumânare (Bucureşti)
Stadion: Orăşenesc (Mioveni)

Deși sunt două echipe cu pretenții de promovare, obiectivul pare a fi departe de realizare în ambele tabere. Concordia Chiajna se află pe locul 10 în campionat, cu doar 7 puncte acumulate în 5 meciuri. Situația e și mai gravă la FC Argeș, ocupantă a poziției a 18-a, la două „lungimi” de ilfoveni.

Înaintea meciului, Nicolae Dică, antrenorul piteștenilor, declara că echipa sa va întâlni pe teren propriu un adversar dificil.

Nicolae Dică, despre Concordia Chiajna: „Întâlnim o echipă bună”

„Întâlnim o echipă bună, care vrea în play-off, cu fotbaliști cu experiență. Ne vom duela cu o formație care joacă un fotbal ofensiv, o echipă compactă, care și-a creat o serie de ocazii în cele cinci runde desfășurate până acum în Liga 2.

Noi trebuie să fim pregătiți pentru acest joc, important este ca la finalizare să fim concentrați și să reușim să marcăm din toate ocaziile pe care ni le vom crea. Au fost două săptămâni bune, ne-am pregătit foarte bine și așteptăm cu încredere jocul de luni.

Am avut și un meci amical, în care am întâlnit o echipă din primul eșalon, pe Universitatea Craiova. S-a terminat nedecis, scor 1-1. Am fost mulțumit de atitudinea pe care au arătat-o elevii mei în fața oltenilor. În ceea ce privește meciul de luni, îi invit pe suporterii noștri să ne susțină!”, a spus Nicolae Dică, antrenorul principal de la FC Argeș, conform jurnaluldearges.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (1)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  16 Septembrie 2024, 17:51

Pai, dica micutul, are echipa de liga 1, pacat ca el, ca si antrenor si om, are valoare DOAR de liga 3... si nu pot progresa, FIINDCA EL E FOARTE SLAB DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, INCLUSIV INTELECTUAL! NU MERITA COMENTARII ACEASTA OAIE...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează