FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ilie Balaci îl ameninţă pe Adrian Mititelu: "Să nu mă întărîte să întorc fanii în partea cealaltă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 noiembrie 2013 11:23

Ilie Balaci este dorit în conducerea CS U, iar acum îl ameninţă pe Adrian Mititelu după acuzele finanţatorului Craiovei de la mijlocul săptămînii.

"Eu am spus ca daca acolo lucreaza si Giolgau si Craioveanu nu mi se pare anormal. Ei trebuie sa munceasca sa isi intretina familiile. Dar si daca m-as duce la CS care ar fi problema? Acolo ar fi locul meu de munca, iar cei de acolo nu mi-ar putea interzice sa iubesc Universitatea.

Craiova a fost singura mare echipa care vindea meciuri, dar si castiga meciuri. Am vrut sa arat lumii ca multe echipe au cumparat campionate, dar nu si noi, pentru ca eram saraci.

Mititelu nu are niciun drept sa faca o comparatie intre Craiova “Maxima” si echipa lui de 7 lei. Ma face sa nu-i mai fiu aliat, pentru ca el, daca vrea sa vorbeasca, sa vorbeasca despre ai lui jucatori. Cum indrazneste el sa intineze numele lui Zoli Crisan si Costica Stefanescu? Eu am spus ca noi, cei care am facut magariile astea, stim de ce le-am facut, dar nu am neglijat rezultatele. Daca nu luam titlul, luam Cupa. Dar ce sa astepti de la el cand spune ca Florin Costea e al doilea jucator din istoria Craiovei? Zoli cred ca s-ar rasuci in mormant. Nu cred ca intra in primii 100. Ma durea sufletul.

Dar eu stiam ca pentru el Craiova Maxima a fost ca un ghimpe. De asta nici un fost jucator nu a lucrat la Universitatea sau a lucrat putin. Sa nu ma intarate sa intorc fanii in partea cealalta", a explicat Balaci pentru sptfm.ro.

Reacţia lui Balaci vine după ce Mititelu a acuzat că şi Craiova Maxima făcea blaturi: ""Păi toţi ăştia, Cârţu, au făcut numai blaturi la viaţa lor. Au vîndut, au cumpărat, toate nebuniile! Şi „Craiova Maxima” făcea astfel de lucruri, ştiu din sursă sigură. Eu sînt singurul conducător care am scos Universitatea Craiova din blaturi".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (51)
ro.johny
ro.johny  •  01 Decembrie 2013, 06:05

Nea Ilie, nu înţelegem de ce te superi.Chiar tu ai declarat în interviuri că ai vândut meciuri când jucai în marea echipă. Să-ţi fie de bine, acum nu putem întoarce timpul. Dar să nu crezi că un suporter al unei echipe, poate fi întors de cineva împotriva echipei sale, pe care o iubeşte de când a aflat că pe planeta asta se joacă un joc numit fotbal. Şi nu uita, trădătorii nu sunt iubiţi.Nici de cei pe care i-au trădat, nici de cei pentru care trădează!

alinsav
alinsav  •  01 Decembrie 2013, 01:27

ai scos-o din blaturi si unde a ajuns? in anonimat, in certuri si scandaluri cu toata lumea ... a ajuns pe mana unui idiot, nici daca pica in mana dusmanilor nu era asa de rau ... suntem in b dar nu cu mititelu care n-are nici un merit la echipa asta ci cu stiita, atat

fangigi
fangigi  •  01 Decembrie 2013, 00:48

CSU astia suporteri n-au, traditie n-au, n-au mai nimic in afara de proptele! Pot sa si promoveze, dar cand vor juca cu stadionul gol, gen Sageata sau Viitorul nu vor mai putea pacali pe nimeni!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează