FOTBAL  »  LIGA 2  »  BLOCNOTES JOACĂ DIN NOU

VIDEO Vă era dor de el? Claudiu "Blocnotes" Răducanu se întoarce în fotbal » "Esenţial e să cîştige echipa" :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 septembrie 2012 15:25

Fostul atacant al Stelei, Claudiu Răducanu, în vîrstă de 35 de ani, a revenit în fotbal

Răducanu, care a devenit celebru în fotbalul românesc datorită perlelor pe care le-a lansat de-a lungul timpului, va evolua în liga a 4-a, la  AS Milcov.

Atacantul speră la o revenire în lumea bună a fotbalului românesc.

"Sînt bucuros că echipa mea a cîştigat, am fost peste ei, mă bucur că joc într-o astfel de echipă. Nu este important să marchez eu, esenţial este să cîştige echipa. Există o mare diferenţă între Liga 1 şi Liga a 4-a, nu se pune problema aşa. Este important pentru mine să mă pregătesc şi să demonstrez mai departe. Sper într-o revenire a mea. De trei luni nu am mai jucat, ultima dată am evoluat la o echipă din Germania", a spus Claudiu Răducanu pentru gazetanoua.ro

Cîteva perle lansare de Claudiu Răducanu:

"La bulanu meu o sa dau şi gol dacă o să mă convoacă"

Luat la mişto în vestiar de stelişti şi întrebat dacă s-ar muta într-un "blocnotes", Claudiu le-a replicat: "Bineînţeles, cum să nu locuiesc într-un blocnotes dacă îmi dă clubul aşa ceva?!".

Într-o zi de august, le-a spus colegilor în vestiar: "Băi, cine dracu’ mai e, mă, şi Caniculă ăsta, că am văzut la televizor că face victime multe, omoară oameni?"

Într-un meci de Liga 1, Rădoi a fost eliminat, iar pentru Steaua urma la 4 zile un meci în Cupa UEFA. Claudiu Raducanu a izbucnit în plîns în vestiar: "Incredibil, a fost eliminat Mirel şi nu poate juca în Anglia, miercuri, va fi suspendat, ce ne facem fără el?". Atacantul era convins că "roşiile" din prima divizie acţionează şi în cupele europene.

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Superliga
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Fotbal mistuit de flăcări » Incendiul devastator a cuprins și stadionul: „Aerul continuă să fie irespirabil. Este un haos total”
Campionate
Fotbal mistuit de flăcări » Incendiul devastator a cuprins și stadionul: „Aerul continuă să fie irespirabil. Este un haos total”
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (22)
p56p
p56p  •  09 Septembrie 2012, 08:27

La Steaua, a înscris 58 de goluri în 106 partide. Il rog pe autorul articolului denigrator la adresa lui Claudiu Raducanu sa insire TOTI fotbalistii romani care au reusit o medie mai buna decat el. Eu pretuiesc oamenii in primul rand dupa caracter iar la capitolul asta Claudiu Raducanu este MULT peste autorul articolului.

puiulamiba
puiulamiba  •  08 Septembrie 2012, 22:40

mda "câteva perle lansare de Claudiu Răducanu"... râde ciob de oală spartă.

sergyo24
sergyo24  •  08 Septembrie 2012, 22:35

Acest baiat a facut mult mai multe pentru Romania fata de toti gasetarii de rahat care se leaga de sportivi care nu au facut altceva o viata intreaga decat sa se antreneze intr-o mare parte a timpului si binenteles sa se odihneasca. Sa suficient sa fi un sportiv de top bine platit si respectat de oameni destepti si cu bun simt. Nu este necesar sa dai dovada de o inteligenta prea mare, trebuie sa fi respectat pentru ceea ce esti, adica un sportiv. Dar in Romania prostii incurajeaza prostia si sunt obsedati sa scoata in evidenta orice greseala a altora cand defapt ei sunt de 10 ori poate mai ne educati. Ce sa mai ziaristii preseaza rahat iar Claudiu isi vede bine mersi de treaba lui :)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close