FOTBAL  »  LIGA 3  »  DEZVĂLUIRI

„Românii ăștia sunt nebuni!” » Cazul halucinant din Liga 3 a devenit viral în lume! Dezvăluirile GSP, preluate de publicații din Franța, Grecia sau Serbia

Articol de - Publicat joi, 26 septembrie 2024 11:55 / Actualizat joi, 26 septembrie 2024 14:45

Dezvăluirile Gazetei Sporturilor despre cazul halucinant de la Voința Limpeziș – CSM Adjud, din Liga a 3-a, au făcut înconjurul Europei, presa internațională preluând informațiile prezentate în exclusivitate de GSP.ro.

  • Cazul pe scurt: Formația buzoiană Voința Limpeziș a pierdut cu 3-0 la „masa verde” meciul din prima etapă de L3 cu CSM Adjud dintr-un motiv halucinant: a introdus pe teren un jucător străin mai în vârstă pe carnetul unui român U19!
  • Apoi, fotbalistul respectiv a refuzat să se identifice cu ocazia contestației, sub motivul că nu aude, nu vorbește și nu știe să scrie!

Miercuri, Gazeta Sporturilor a prezentat în detaliul cazul incredibil din Liga a 3-a, dezvăluind că Voința Limpeziș a pierdut meciul cu CSM Adjud la „masa verde” pentru că a folosit un jucător străin pe legitimația unui român.

Iar la pauza meciului, după contestația depusă de adversari, i-au spus arbitrului că fotbalistul este surdo-mut și nu se poate discuta cu el. Când i s-a cerut să-și scrie numele pe o coală de hârtie au transmis că nu știe nici să scrie.

„Se poate face mai mult rău ca atunci când minți despre vârsta unui fotbalist”

În mai puțin de 24 de ore, mai multe publicații din Europa au preluat dezvăluirile Gazetei Sporturilor, fiind contrariate de cazul din Liga a 3-a. Site-uri din Franța, Grecia, Serbia, Israel sau Macedonia au scris azi despre subiectul GSP.

„Un club românesc din divizia a treia își trece un jucător drept surd, mut și analfabet”, titrează sofoot.com, care mai scrie că „În fotbal poți face ceva mai rău decât să minți în cazul vârstei unui fotbalist”. Iar la final, după ce prezintă cazul, francezii concluzionează: „Românii ăștia sunt nebuni!”.

Și site-ul Sportal.gr a preluat cazul. „Agitație în România: o echipă a folosit un jucător latino-american ca autohton și când s-au cerut lămuriri, l-a prezentat ca surdo-mut” și „Lucruri uimitoare în România. Un club a folosit un jucător din America de Sud drept român U19 și l-a prezentat arbitrului ca fiind surd și analfabet!”, au notat grecii.

Și site-ul israelian Sports Walla scrie despre situația din Liga a 3-a: „Caz bizar în România. O echipă din divizia a treia a trișat, folosind un jucător sud-american. Când i s-a cerut să se legitimeze, clubul a spus că nu poate auzi sau vorbi. Când i s-a cerut să scrie, a pretins că e analfabet. Iar proprietarul clubului spune că «Am renunțat la fotbaliștii români pentru că sunt proști»”.

Iar site-ul sportmanija.mk, din Macedonia de Nord, titrează: „Circ în România: au vrut să folosească ilegal un sud-american, ca jucător autohton”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Superliga
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Superliga
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start
Superliga
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start

Fosta vedetă din Superliga se distrează cu iubita în Dubai! Francesca a lăsat România, unde era vedetă TV, și s-a mutat cu el în Emiratele Arabe Unite

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (11)
DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  26 Septembrie 2024, 16:26
Postat de OlteanuMarian pe 26 Septembrie 2024, 13:04

...afara cu gino burleanu si hategan ...nu au ce cauta in fruntea fotbalului romanesc ...

adevarul este ca ei sunt de vina ca echipele de club fura. nu? doamne dar mult te mai duce mintea. daca am incepe un fotbal normal atunci nu s-ar mai ajunge aici. sa dispara legea cu jucatorii U19 si alte stupizenii similare, echipele sa fie private 100% nu cu consiliu local sau etc. Private 100% si atat. echipele primariilor, ministerelor, etc sa fie echipe care sa fie destinate sportului de profesionist, copiilor sau oricui vrea sa faca sport sau miscare dar nu renumerata. eventual chiar si un campionat de amatori, nimeni sa nu fie platit ci doar sa joace in timpul liber de placere. este stupid ca din banii primariilor sau ministerelor sa se sifoneze pentru mingicari, ajungand sa platesti mai mult un migicar decat pe un inginer (amandoi fiind de fapt bugetari).

Shogun01
Shogun01  •  26 Septembrie 2024, 14:55
Postat de OlteanuMarian pe 26 Septembrie 2024, 13:04

...afara cu gino burleanu si hategan ...nu au ce cauta in fruntea fotbalului romanesc ...

si cu echipele politice

Cristian73
Cristian73  •  26 Septembrie 2024, 13:42

La Limpeziș e un focar de "infecție"! Blaturi, falsuri grosolane, amenințări de arbitri și bătăi de ani de zile! FRF și AJF Buzău nu au mișcat un deget! Echipa asta a retrogradat de două ori și reprimită în liga a 3-a de fiecare dată pe bani grei! Nimeni nu cercetează corupția din AJF unde Adrian Petre este președinte și, culmea tupeului și nesimțirii, este și vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău! Aloooo DNA...se aude?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează