FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO / EXCLUSIV „Cristi Chivu selecționer, prima opțiune” » Aceeași propunere pentru Federație: „100% ar fi respectat în vestiar”

În cazul în care Edi Iordănescu nu va continua pe banca naționalei, Raul Rusescu afirmă că varianta ideală pentru FRF ar fi numirea lui Cristi Chivu
În cazul în care Edi Iordănescu nu va continua pe banca naționalei, Raul Rusescu afirmă că varianta ideală pentru FRF ar fi numirea lui Cristi Chivu

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2024 14:13 / Actualizat vineri, 05 iulie 2024 16:59

În cazul în care Edi Iordănescu nu va continua pe banca naționalei, Raul Rusescu afirmă că varianta ideală pentru FRF ar fi numirea lui Cristi Chivu ♦ Ieri, Ovidiu Ioanițoaia propunea același nume, cu o completare: Chivu să fie selecționer, iar Mircea Lucescu manager general.

În așteptarea deciziei finale pe care Edi Iordănescu o va anunța zilele următoare, continuă discuțiile pe seama selecționerului care va avea obiectivul să califice România la Campionatul Mondial din 2026.

VIDEO. Raul Rusescu: „Dacă pleacă Edi Iordănescu, prima opțiune a mea ar fi Cristi Chivu”

Invitat, azi, la GSP Live, Rusescu, 10 selecții și un gol la prima reprezentativă, e de părere că Federația ar trebui să negocieze prima dată cu Cristi Chivu, dacă Iordănescu Jr. nu-și va prelungi contractul.

Dacă pleacă Edi Iordănescu, prima opțiune a mea ar fi Cristi Chivu. Am auzit lucruri foarte bune despre el la Inter și mi-ar plăcea să-l văd la un nivel mai ridicat, să i se acorde încredere la fel cum i s-a acordat și lui Edi Iordănescu, mai ales după campania ratată din Liga Națiunilor.

Chivu a spus că își dorește să antreneze și așteaptă ca un club să vrea un tânăr antrenor ambițios și dornic de treabă. Vorbim despre unul dintre cei mai importanți jucători români din istoria recentă, 100% ar fi respectat în vestiarul naționalei”, a declarat Rusescu, la GSP Live.

„Dintre variantele vehiculate în spațiul public, cred că soluțiile accesibile pentru FRF ar fi Mutu, Reghecampf și Șumudică”, a mai precizat triplul campion al României.

VIDEO. Ovidiu Ioanițoaia: „Dacă ar fi după mine, l-aș pune pe Chivu selecționer, iar pe Mircea Lucescu manager”

Dacă ar fi după mine, eu l-aș pune selecționer pe Chivu și pe Mircea Lucescu manager general. Dar e o variantă la care se ajunge greu, nu știu dacă vrea să se întoarcă în țară Chivu. 

Cred că Lucescu ar fi dispus să accepte o asemenea variantă, nu-l mai văd plecând din nou în străinătate, a umblat destul, e timpul să mai tragă spre casă. Totuși, cred că cea mai bună variantă e ca Edi Iordănescu să continue și regret că dă de înțeles că ar vrea să se odihnească”, a punctat, ieri, Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, la GSP Live.

Și Mihai Stoica, managerul FCSB, a declarat că ar dori să-l vadă pe Cristi Chivu în postura de selecționer al României.

Ar fi interesant să-l vedem pe Mircea Lucescu lângă Chivu la națională. Contează foarte mult cum s-ar înțelege și, până la urmă, cine va fi șeful, adică cine va avea cuvântul final

- Raul Rusescu, la GSP Live

Cristi Chivu

„Cristi Chivu selecționer, prima opțiune” » Aceeași propunere pentru Federație: „100% ar fi respectat în vestiar”
Cristian Chivu / foto: Imago Images
  • liber de contract după despărțirea de Inter
  • are 75 de selecții la naționala României (3 goluri)
  • a participat la Euro 2000 și Euro 2008
  • a câștigat trofee în Olanda și Italia, inclusiv Champions League
  • în ultimii 6 ani a antrenat în academia lui Inter
  • cea mai bună performanță ca tehnician - titlul obținut cu Inter Primavera în 2022

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Citește și:

„Ați reacționat împotriva pericolului Marine Le Pen” » Jucătorii Franței, avalanșă de reacții după surpriza din alegerile din Hexagon
Euro 2024
„Ați reacționat împotriva pericolului Marine Le Pen” » Jucătorii Franței, avalanșă de reacții după surpriza din alegerile din Hexagon
Au găsit imaginile! Acuză că au fost furați în meciul cu Olanda de la Euro 2024: „Dovada clară”
Euro 2024
Au găsit imaginile! Acuză că au fost furați în meciul cu Olanda de la Euro 2024: „Dovada clară”
Adrian Petre a semnat și rămâne în România » Detaliile înțelegerii
Liga 2
Adrian Petre a semnat și rămâne în România » Detaliile înțelegerii

Reacție de milioane la muzeul Maybach din Bavaria, la vederea imaginilor cu Gigi Becali reparându-și limuzina cu ranga

Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  05 Iulie 2024, 15:00

Nu poate accepta cu strabunicul Lucescu.Singur ar fi de incercat.

tristan
tristan  •  05 Iulie 2024, 14:54

Nu cred in varianta Chivu Iarăși experimente ?Și Rădoi a fost un experiment eșuat.Chivu nu a antrenat la seniori deloc.Nimeni nu are nici cea mai vaga idee despre abilitățile lui că antrenor

GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  05 Iulie 2024, 14:45

Cristi Chivu : da ! Lucescu senior nu ! A regtrogradat echipa Poli Timisoara ,pentru ca au indraznit sa bata echipa securitatii criminale ,in 1987 !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează