FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

FOTO Ce face Edward Iordănescu când toată România așteaptă să știe cine va fi selecționerul „tricolorilor” » Ipostază estivală

Edi Iordănescu Foto: Imago
Edi Iordănescu Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2024 16:53 / Actualizat joi, 18 iulie 2024 18:38

Edward Iordănescu, 46 de ani, a promis că va dedica mai mult timp familiei imediat după parcursul „tricolorilor” la Euro 2024 și se ține de cuvânt. Antrenorul este în vacanță în Spania, pe Costa del Sol, alături de cei dragi. În așteptarea răspunsului final vizavi de relația lui cu echipa națională, toate semnalele fiind că Edi nu va mai continua la prima reprezentativă, Edi Iordănescu este în plin concediu estival

Toată România așteaptă să știe cine va conduce România atât în meciurile din Liga Națiunilor, cât și în preliminariile pentru Mondialul din 2026. Microbiștii vor să știe cine va selecționerul care să continue drumul ascendent din ultimii ani, fiindcă ne dorim să fim din nou - după o absență de 28 de ani! - la un turneu final de Campionat Mondial.

Cu ce salariu l-a convins CFR Cluj pe Louis Munteanu. Avem detaliile de la negocierile finale
CFR CLUJ
Cu ce salariu l-a convins CFR Cluj pe Louis Munteanu. Avem detaliile de la negocierile finale

Așa cum GSP.ro a informat încă de acum două zile, folosindu-se de dezvăluirile unor personaje importante din preajma lui Edward Iordănescu, antrenorul de 46 de ani este decis să pună capăt colaborării cu FRF. Contractul său s-a încheiat. Jucătorii și l-ar dori alături pe Iordănescu ca să continue ceea ce s-a tradus prin a fi „Generația de suflet”, doar că Iordănescu a transmis că vrea să ofere mai mult timp familiei.

Un detaliu pe care l-a evidențiat încă de la finalul partidei din „optimile” Euro 2024, cu Olanda (0-3) la Munchen. Anunțul oficial ar trebui să fie făcut zilele viitoare, cel târziu pe 23 iulie, când este proxima adunare a Comitetului Executiv. Până acum, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a tăcut și nu a făcut nicio declarație vizavi de situația selecționerului.

Edward Iordănescu alături de cei dragi, în vacanță, în Spania

În ultimele zile, Edi Iordănescu s-a destins alături de familie într-un concediu în Spania, pe Costa del Sol, un loc drag lui și familiei. După ani în care a fost în acea zonă în cantonament cu diverse echipe, antrenorul a dorit să vadă cum este și din postura de turist. Iar luna viitoare vrea să facă o descindere similară la Wurzburg, acolo unde a fost cantonată echipa națională.

Tehnicianul le-a promis gazdelor din Germania că va face un sejur acolo, alături de familie. Momentan, după ce zilele trecute s-a plimbat pe Mediterană cu iahtul, Edi Iordănescu s-a relaxat la piscină azi. Unul dintre frații săi, Alexandru, a postat o fotografie cu cei doi pe adresa personală de Facebook. Edi Iordănescu apare zâmbitor, lucru mai rar la el, în ținută estivală.

Ce face Edward Iordănescu când toată România așteaptă să știe cine va fi selecționerul „tricolorilor” » Ipostază estivală
Alexandru și Edward Iordănescu, relaxându-se în vacanță

4puncte a obținut România la Euro 2024, victorie cu Ucraina și remiză cu Slovacia, pierzând partidele cu Belgia și cu Olanda

Edward Iordănescu a pus pe hold toate discuțiile despre fotbal

Cu Edi Iordănescu pe bancă, România a ajuns în „optimile” unui Campionat European pentru prima dată după 24 de ani. „Tricolorii” au fost eliminați de Olanda, care a ajuns până în semifinale.

După meciul cu Olanda (0-3), la conferința de presă, Iordănescu a lăsat de înțeles că nu va mai continua, spunând că dorește să petreacă mai mult timp alături de familie.

El mai are și câteva oferte din fotbalul arab, dar și pe acestea le-a pus pe hold, transmițând că nu este interesat momentan de negocieri.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Șumudică și-a găsit atacant: cât trebuie să plătească Șucu » Informație confirmată, în ziua derby-ului cu Craiova
Superliga
Șumudică și-a găsit atacant: cât trebuie să plătească Șucu » Informație confirmată, în ziua derby-ului cu Craiova
Ultimele 5 minute de mercato au decis soarta lui Ionuț Radu!
Campionate
Ultimele 5 minute de mercato au decis soarta lui Ionuț Radu!
Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie
Superliga
Prima victimă a lui Nelu Varga, după eliminarea rușinoasă! CFR Cluj l-a dat afară pe „pasatorul desăvârșit” adus în iunie

Manchester United, PAOK Salonic sau Rangers » Cine sunt cele 8 adversare ale FCSB în Europa League

Mitriță, înapoi! Lotul OFICIAL al României la prima acțiune cu Mircea Lucescu » Noul selecționer șochează!


Comentarii (8)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  19 Iulie 2024, 12:15

Dupa atatea "Succese" ... Apoi sa creasca pretul si vine ...

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  19 Iulie 2024, 00:05
Postat de thiamarcos pe 18 Iulie 2024, 18:49

Deci ala cu "suflet", cum si-a botezat creatia, sta cu burta la soare fara sa dea vreun raspuns clar atunci cand lumea asteapta un raspuns. Cred ca un asemenea comportament ar trebui taxat, sa se duca de suflet... Frf ar trebui deja sa anunte ca a inceput negocieri cu altii. Nu stai plecat si umil la un asemenea comportament, decat daca ai diverse interese ascunse.

Un "interes ascuns" ar fi acela sa avem macar o sansa de a ne califica la mondiale! In opinia mea, fara Edi Iordanescu, aceasta generatie nu are nicio sansa.

mchirilas
mchirilas  •  18 Iulie 2024, 22:50

Editura, ca tot romanul, i se rupe de dat răspunsul...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close