FOTBAL  »  NATIONALA  »  FARUL CONSTANȚA

De ce a refuzat Gică Hagi naționala: „Eu m-am născut european!” 

Gică Hagi / Foto: Imago Images
Gică Hagi / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2024 07:39 / Actualizat duminica, 04 august 2024 09:57

Gică Hagi a explicat motivul pentru care a refuzat echipa națională. „Regele” a anunțat că a rămas la Farul pentru a face la Constanța una dintre cele mai puternice echipe din țară.

La finalul duelului cu Poli Iași, Gică Hagi a dezvăluit de ce a refuzat naționala României. „Regele” a mărturisit că motivul l-a reprezentat dorința de a transformat Farul într-o echipă de cupele europene și de a duce mai departe proiectul de la Constanța.

Farul Constanța, pus pe primul loc de Gică Hagi, peste echipa națională

„Eu îmi doresc ca Farul să ajungă una dintre cele mai puternice echipe din țară, să ajungă în Europa. Acesta este targetul meu, pentru că noi ne-am născut europeni. Vreau ca Farul să fie echipă europeană, acesta este obiectivul pe care-l am. Și o să trebuiască să-l fac. De aceea nu am plecat.

Am simțit că trebuie să stau aici, să fac acest lucru. Pentru că proiectul meu nu era matur, nu era terminat. Acest lucru i l-am spus și președintelui. Îi mulțumesc încă o dată pentru oferta pe care mi-a făcut-o, dar i-am spus că simt că trebuia să mai stau, să mai fac treabă.

Așa cum s-a întâmplat în ultimii doi ani și să dau satisfacții foarte mari suporterilor. Jucăm pentru ei, facem totul pentru ei, avem nevoie de ei, dar trebuie să creez o echipă frumoasă, cu potențial, care să facă achiziții”, a explicat principalul acționar și, totodată, managerul tehnic al constănțenilor.

Cere bani de la bugetul local

În plus, Gică Hagi s-a plâns de faptul că nu este ajutat financiar de autoritățile locale și a cerut ca legea să fie schimbată, astfel încât toate cluburile să poată primi bani de la stat, indiferent de forma juridică.

„Au venit firme lângă noi, dar nu uitați că alte echipe țin de Consilii Județene, de Primării și primesc bani. E corect, e fair? Asta trebuie să regleze România. Toți la fel, nu pentru unul da, iar pentru altul ba.

Nu contează forma juridică. Am auzit că CSM Constanța are cel mai mare buget din România. Și Farul nu primește nici măcar un leu. Și noi reprezentăm Constanța și am mers în Europa. Și nimic. Sorry, dar doare. Chiar nu s-a găsit niciun mod, dacă tot se dă la toți?", a acuzat „Regele”.

Nu vreau să vă puneți în pielea mea, cum am dormit și cum m-am sculat în ultimele două săptămâni. Că aveam o problemă aici, la Farul, și aveam o provocare mare a vieții

- Gică Hagi

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (8)
fibra
fibra  •  05 August 2024, 09:03

Ca deobicei o gluma!

androv84
androv84  •  04 August 2024, 16:45
Postat de OlteanuMarian pe 04 August 2024, 10:51

...trebuie sa taiem raul de la radacina...

Cel mai mare rău e atunci când Farul ia titlul.

androv84
androv84  •  04 August 2024, 16:42

Am văzut noi ce european ești, cu Gent, cu Apoel, Cu Sheriff Tiraspol. O mândrie, n-am ce zice. Jucătorii crescuți de tine la fel, fac valuri în Europa. Nu mai bine îți iei tu jucăriile și te duci cu harfele tale cu tot in Europa? P.S. nu vom uita niciodată barajul cu Slovenia, punct critic în istoria naționalei României. Mulțumim domnule antrenor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează