FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

FRF așteaptă mâine răspunsul ciprioților în legătură cu cererea pentru o a treia tranșă de bilete » Cele 1528 primite până acum au fost deja vândute

Suporteri România/ foto: Cristi Preda (GSP)
Suporteri România/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2024, 15:16 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2024 16:11

După ce a primit două tranșe de bilete pentru suporterii români, una de 828 și una de 700, la meciul de la Larnaca, cu Cipru, FRF a mai solicitat încă una, datorită cererii foarte mari din partea fanilor naționalei.

  • Meciul Cipru - România este programat pe 12 octombrie, de la ora 21:45, și va putea fi urmărit LIVETEXT pe gsp.ro și în transmisiune directă la Prima TV

Forul de la Casa Fotbalului a cerut de această dată un număr nelimitat de bilete, urmând ca omologii din Cipru să decidă mâine câte mai pot aloca pentru „Zidul galben". Suporterii români au epuizat deja biletele din peluza rezervată inițial oaspeților de pe arena "George Karapatakis", ce are în total 8.000 de locuri.

Peste 1.000 de români și-au luat bilete direct de la federația cipriotă

Românii aflați la muncă sau stabiliți în insulă, care n-au apucat să își ia tichete prin intermediul FRF, au găsit o altă metodă pentru a fi în tribune pe 12 octombrie, la meciul Cipru - România, din a treia etapă a Ligii Națiunilor. Pe rețelele de socializare s-au postat deja toate informațiile necesare.

Federația cipriotă oferă posibilitatea oamenilor să-și facă carduri de fidelitate, prin site-ul theasis.cy.net/koa/el/home. Iar acestea pot fi obținute simplu, prin introducerea datelor personale de pe pașaport sau buletin, plus o poză, după care, în urma unei confirmări a înregistrării cererii, poți solicita bilete pe tickets.cfa.com.cy/en/home.

Interes redus printre ciprioți

Iar informațiile din rândul fanilor susțin că peste 1.000 de români au obținut astfel deja biletele de meci, în alte zone ale stadionului, unde vor fi și suporteri locali. Chiar dacă demersul FRF pentru o a treia tranșă de bilete nu va fi acceptat, sunt mari șanse ca la Larnaca o jumătate de arenă să fie plină cu susținătorii "tricolorilor".

FRF a primit o a doua tranșă de bilete, cea de 700, și fiindcă interesul suporterilor din Cipru este foarte redus față de naționala lor. La precedenta partidă, înfrângerea cu Kosovo (0-4), disputată pe același stadion, au fost doar 2.041 de spectatori, deși echipa venea la numai trei zile de la victoria din Lituania (1-0).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rapid, demolată de Ludwigsburg în Liga Campionilor. Surpriză în Sala Polivalentă
Handbal
Rapid, demolată de Ludwigsburg în Liga Campionilor. Surpriză în Sala Polivalentă
Manchester City - Arsenal, derby-ul etapei în Premier League
Campionate
Manchester City - Arsenal, derby-ul etapei în Premier League
Avem luptă la titlu în Formula 1?! Lando Norris câștigă în Singapore și reduce diferența față de Verstappen!
Formula 1
Avem luptă la titlu în Formula 1?! Lando Norris câștigă în Singapore și reduce diferența față de Verstappen!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează