FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

EXCLUSIV Reacția lui Zeljko Kopic când a fost întrebat despre varianta ca Mircea Lucescu să fie selecționerul României

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2024 19:07 / Actualizat sambata, 03 august 2024 20:17

Dinamovistul Zeljko Kopic este de părere că numirea lui Mircea Lucescu în fruntea echipei naționale este cea mai bună soluție pentru România și nu crede că vârsta lui Il Luce, 79 de ani, ar putea constitui un impediment.

Dinamo a turat motoarele la maximum, a învins Gloria Buzău (4-1), vineri noapte, la „Arcul de Triumf”. Printre cei peste 6.800 de spectatori s-a numărat și Mircea Lucescu, 79 de ani. Invitat în loja legendelor dinamoviste, antrenorul creditat cu cele mai mari șanse la funcția de selecționer la prima reprezentativă.

Situația lui Il Luce cu FRF urmează să se lămurească la începutul săptămânii viitoare. Iar dacă luni totul va decurge conform planului, marți, Mircea Lucescu va fi prezentat ca noul selecționer al României. Revine după patru decenii în fruntea naționalei!

Zeljko Kopic are o relație aparte cu Mircea Lucescu: „Apreciez că vine cu energie pozitivă”

Zeljko Kopic a primit cu entuziasm vestea că Il Luce ar putea fi noul selecționer al tricolorilor. Nu a uitat sfaturile și cuvintele frumoase pe care, la începutul lui 2024, Lucescu i le-a adresat la Săftica, în câteva rânduri, când reputatul antrenor i-a vizitat pe dinamoviști. Și erau momente critice ale formației.

După aceea, într-o intervenție pentru Gazeta Sporturilor, „Kopa” a povestit că ține legătura cu legendarul dinamovist și că vorbesc periodic.

După meciul cu Gloria Buzău, Kopic a fost chestionat de reporterul GSP.ro vizavi de opinia sa legată de iminenta numire a lui Mircea Lucescu în fruntea naționalei.

Mircea Lucescu este o parte importantă a istoriei. Oricând va dori să vină este binevenit și este dorit de toată lumea. Apreciez mult că vine cu o energie pozitivă, îmi place când mă sună, recunosc, și-mi zice că a fost la meci, că am jucat bine. Este frumos, îl văd ca un om cald, cu multă experiență, un antrenor cu mare succes și respect asta
Zeljko Kopic, antrenor Dinamo, în martie 2024

Zeljko Kopic despre Mircea Lucescu: „Un profesionist de top, ca nivel de experiență, ca tot”

"Ce pot spune despre domnul Lucescu? El are tot ceea echipa națională are nevoie. Ca nivel de experință, ca tot. Îi cunosc tipul de personalitate, știu ce poate. Pentru mine, din tot ceea ce am văzut aici, este un profesionist de top, o persoană bună, îi urez tot ce se mai poate mai bun și să fie selecționerul naționalei.

(Faptul că are 79 de ani) Pentru mine, acest detaliu... Când văd persoana, când o înțeleg, realizez că este bun și la cel mai înalt nivel”, a comentat Zeljko Kopic.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc »  Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro
Superliga
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc » Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează