FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA 2-1

Nici o diferenţă între Mutu de la Belgrad şi cel de la Zenica » Zero driblinguri!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 martie 2011 19:33

Cifrele "Briliantului" din partida cu Bosnia sînt similare celor din precedentul său joc, 0-5 cu Serbia, cînd a fost considerat principalul vinovat pentru eşec

"Decideţi-vă: sînt gropar sau salvator?!", suna îndemnul lui Adrian Mutu pentru ziarişti la revenirea sa la echipa naţională la 16 luni după "episodul Novi Sad". Cu trimitere clară la precedenta lui selecţie, 0-5 cu Serbia, cînd a fost scos ţap ispăşitor pentru înfrîngerea ruşinoasă.

Multe baloane pierdute
Cifrele sale din meciul cu Bosnia puse în balanţă cu cele de la Belgrad nu îi sînt însă deloc favorabile. "Briliantul" are cîteva plusuri nesemnificative, datorate şi celor 13 minute jucate în plus, care ţin mai mult de implicarea sa în joc şi nu pot fi considerate realizări pentru ofensiva "tricolorilor".

A jucat mai multe mingi, a avut cu două pase reuşite mai mult ca în Serbia şi a recuperat mai mult în ofensivă. În schimb, a iniţiat mai puţine acţiuni utile, a pierdut mai multe baloane (doar Goian şi Raţ l-au depăşit) şi, cel mai important, n-a încercat nici un dribling!

Dzeko superior
Duelul de la distanţă Dzeko-Mutu a fost cîştigat clar de bosniac. Pe lîngă faptul că a marcat, jucătorul de 35 de milioane de euro al lui Man. City l-a surclasat pe "Il Fenomeno" la mai toate capitolele: a şutat de patru ori pe poartă, a jucat 51 de mingi şi iniţiat 10 acţiuni utile.

349046-cifrele-lui-mutu.jpg

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (10)
dinamir
dinamir  •  29 Martie 2011, 11:14
Postat de ricco pe 29 Martie 2011, 07:58

Presa l-a sustinut si l-a umflat prin toate orificiile pe acest VA**GA**BOND si din pacate, s-a dovedit, PENTRU A NU STIU CITA OARA ca, ca fotbalist ca si ca om, E UN ZERO BARAT... OK, unele JE**GU**RI BECALIENE inca mai latra ca nu i se dau pase bune... Dar daca acest 'surdo-mut' e atit de mare fotbalist, DE CE NU E IN STARE SA FACA MACAR UN DRIBLING PENTRU A-SI CREA SINGUR MACAR O FAZA DE GOL IN TOT MECIUL ???... Raspunsul: NU POATE SA DRIBLEZE, NU E IN STARE SA DRIBLEZE... E un fotbalist de valoare, CEL MULT, medie cu EXTREM DE MULT NOROC. Hai, larevedere...

acum dac tot esti mare specialist si tu si stucan te intreb cate actiuni avut mutu fata in fata sau unu la unu in termeni fotbalistici ca sa-ti dai cu parerea de felul cum dribleaza mutu.daca in spate nu ai oameni care sa te joace poti cel mai valoros din lume ca tot esti ineficient.suntem o natiune de 21 milioane de antrenori.

mishu84
mishu84  •  29 Martie 2011, 09:42

Nu faceti decat sa puneti paie pe foc degeaba.ati gasit din nou voi tapul ispasitor,doar asa ca vi se pare voua ca e "cool" sa-l pui pe mutu la zid.Mai bine va uitati si voi la Dolce Sport,aseara au facut un rezumat extrem de relevant cu toate mingile primite de Mutu, marea lor majoritate pase lungi din aparare.Pe care evident ca le-a pierdut pentru ca nu are profil de target men (ati auzit de asta vreodata???)O pasa utila nu a primit,si atunci normal ca a fost frustrat de incompetenta celor din spate.Mai bine va intrebati de ce la Fiorentina ii merge bine,acolo este explicatia corecta.Pe zi ce trece ma dezamagiti tot mai mult,cu articolele voastre de scandal,scoase in fata total g

florin_99
florin_99  •  29 Martie 2011, 09:17

voi astia de la gsp va uitati chioras la meciurile nationalei.astfel voi vedeti ca mutu a primit pase si si'a batut joc de la ele.va recomand un meci al fioentinei sa vedeti cate pase ajung la mutu-dar acolo sunt mijlocasi.cand torje si deac trebuie doar sa distruga,ce ai vrea sa primeasca mutu/marica?au primit coate,picioare in spate,etc.departe de mine de a-i tine partea lui mutu.dar asta este:ai mai scris un articol,ai luat banii de la casierie, sanatate. sanatate iti doresc si sa iti rezolvi vederea.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează