FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN GERMANIA S-a întâmplat imediat după fluierul final din România - Olanda: „tricolorul” s-a dus „glonț” la arbitri!

Stanciu a fost avertizat pentru proteste de către „centralul” Felix Zwayer +49   FOTO
Stanciu a fost avertizat pentru proteste de către „centralul” Felix Zwayer

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2024 21:01 / Actualizat marti, 02 iulie 2024 21:26

România a părăsit Campionatul European în faza „optimilor”, surclasată de Olanda în duelul de pe Allianz Arena, scor 0-3. Fluierul final a provocat emoții de toate felurile în rândul „tricolorilor” lui Edi Iordănescu.

Fotbaliștii români au avut mai multe contre cu „centralul” Felix Zwayer pe durata partidei, iar nervii au devenit și mai pronunțați cu zece minute înainte de final. Nicolae Stanciu a văzut cartonașul galben în minutul 81. Protestase din cauza unui fault dictat ușor împotriva lui Denis Alibec.

Imediat după fluierul final, Denis Alibec s-a dus „glonț” la arbitri pentru a le cere socoteală!

Șeptarul României gesticula energic, cel mai probabil reproșându-i „centralului” neamț decizia de la 0-1, când acesta l-a sancționat pentru un presupus joc periculos, deși reluările au arătat că nu era cazul. Mihăilă scăpase pe contraatac, era o fază periculoasă pentru „tricolori”, tăiată din fașă de arbitru.

Penalty refuzat României?

Fostul mare mijlocaș german Michael Ballack consideră că România ar fi putut beneficia de un penalty în prelungirile primei reprize cu Olanda (0-3). Scorul era 1-0 pentru batavi în acel moment.

O altă acțiune controversată s-a petrecut în prelungirile primei reprize. Bogdan Racovițan, introdus în locul lui Mogoș, a fost lovit cu cotul în figură de Nathan Ake.

„Centralul” Felix Zwayer, din Germania, a fluierat imediat finalul primei părți. În camera VAR s-a aflat un alt neamț, Bastian Dankert. Nu a analizat acțiunea și a fost contrat de Michael Ballack.

Fostul mare internațional german este analist la MagentaTV pe durata Euro 2024. Acesta a transmis: „Contactul nu a fost pedepsit, nici măcar verificat. Probabil pentru că a urmat imediat finalul reprizei. Pentru mine e o situație care trebuia cel puțin analizată. E clar!”.

FOTO. Cod portocaliu la Munchen: România surprinsă de furtună în „optimi”, 0-3 cu Olanda

România - Olanda, optimi Euro 2024, foto: Cristi Preda / GSP
România - Olanda, optimi Euro 2024, foto: Cristi Preda / GSP
+45 FOTO

Citește și:

„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Nationala
„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Nationala
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri” » UEFA a luat o măsură radicală
Euro 2024
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri” » UEFA a luat o măsură radicală

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (2)
Mihai771
Mihai771  •  03 Iulie 2024, 00:49

O mizerie de arbitru...jocul a fost dominat si cistigat clar de olandezi dar rar mi s-a dat sa vad un arbitraj atit de josnic al acestui spagar al fluierului, cavaler nu poate fi vorba...cot in cap lui Hagi, aproape ca la dezmembrat pe Mogos jegosul ala de Dumfries ...di ghertoiul de neamt nu a dat nimic...te ia greata...hotii de la UEFA...sictir

StMike
StMike  •  02 Iulie 2024, 21:12

Da, ne-au dominat, da, au avut ocazii. Insa magariile din arbitraj se vor face in continuare. Suntem o echipa mica, ne-am depasit conditia, insa asemenea gesturi trebuie sa dispara din fotbal. Neamtul a fost darnic si permisiv cu ei iar la noi a avut alta masura. Oricum UEFA nu va face nimic. Toate echipele mari sunt ajutate,e vorba si de bani, iar atunci cand e cu bani, cei mici nu au nicio sansa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează