FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA

Exclusiv Raul Rusescu are un remarcat-surpriză în România - Lituania » GSP l-a notat cu 5

România - Lituania/ foto Raed Krishan (GSP)
România - Lituania/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2024 10:40 / Actualizat marti, 10 septembrie 2024 11:16

Fostul internațional Raul Rusescu (36 de ani) a comentat la GSP Live meciul României și Lituania, scor 3-1. Fostul fotbalist l-a lăudat pe portarul Ștefan Târnovanu (24 de ani).

Mircea Lucescu a schimbat aseară doar portarul din primul „11”, față de meciul cu Kosovo, în locul lui Niță a intrat Târnovanu.

Aceasta a fost primul meci oficial al echipei naționale în care a apărat Târnovanu. Portarul de la FCSB a mai fost titular într-o partidă amicală în 2022.

Raul Rusescu îl laudă pe Târnovanu

Raul Rusescu este de părere că scorul la pauză a fost 1-1 datorită lui Ștefan Târnovanu, deoarece 30 de minute echipa națională a fost dominată în prima jumătate a meciului.

„Mă bucur mult pentru Târnovanu, a avut un meci greu, dar a avut câteva intervenții bune. În 30 de minute din prima repriză am fost dominați și am ieșit de acolo datorită lui Târnovanu. Prima repriză a rămas 1-1 datorită lui. Ala a fost un fault clar și evident, după a mai scos o minge, a apărat foarte bine. 

A avut un meci greu din care a ieșit foarte bine din el. Nu am spus că Târnovanu este numărul 1, titular de drept, doar a făcut un meci bun. Tot ce a fost greu a scos”, a declarat Raul Rusescu la GSP Live.

Târnovanu, nota 5 din partea GSP

Iată cum a notat reporterul GSP Eduard Apostol prestația lui Târnovanu de aseară:

Târnovanu (nota 5) * A scos bine primele trei șuturi ale adversarului, o dată chiar impresionant, dar a fost învins la al 4-lea. Kučys i-a venit de hac! S-a jucat cu emoțiile unei țări pe final de meci, la reușita lui Antanavicius (78). A ieșit slab, n-a fost decis în intervenție, noroc că VAR a văzut un fault asupra lui.

Clasamentul actual în grupa României

Raul Rusescu are un remarcat-surpriză în România - Lituania » GSP l-a notat cu 5
Clasamentul grupei României în Liga Națiunilor
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Obsesiv! Cuvântul pe care Șumudică l-a rostit de 28 de ori în 6 minute, după prima înfrângere pe banca Rapidului
Superliga
Obsesiv! Cuvântul pe care Șumudică l-a rostit de 28 de ori în 6 minute, după prima înfrângere pe banca Rapidului
Șumudică îi cere de urgență la Rapid, Moldovan îi taie elanul: „Mai trebuie să așteptați”
Superliga
Șumudică îi cere de urgență la Rapid, Moldovan îi taie elanul: „Mai trebuie să așteptați”
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (7)
grassu_46
grassu_46  •  11 Septembrie 2024, 08:24

baiatul asta crezi ca a fost gimnast nu jucator de fotbal,nustiu ce cauta prin studiouri tv. ca numai prosti spune

dum.dragos
dum.dragos  •  10 Septembrie 2024, 21:53

Raul lovește din nou!!! Portarul a aparat 3 suturi, fundașul a respins două mingi, mijlocașul a dat 3 pase, atacantul a intrat de două ori în careu !!! Nu acestea sunt atribuțiile lor???? Iar despre cele 3 suturi aparate, obiectiv vorbind : la primul, un șut ușor la colțul scurt, el în loc să prindă mingea, sau să o respingă în lateral, o respinge ( exact cum scrie la manual să nu faci) perfect în fata, apoi jucătorul căruia i-a revenit nesperat mingea, trage în el. La faza cu golul anulat, trebuia de mult timp să prindă mingea și să o tragă la piept (omul are aproape 2 metri). Cum să îți ia mingea din maini, cu capul ??? A mai rămas o minge, atinsa cu vârful degetelor și deviată ușor, peste bara în corner. Asta a fost tot!! Și un gol, pe care ar fi putut să îl apere sau nu. Și a fost nu ! ( fără să fie vina lui).

SorinLS
SorinLS  •  10 Septembrie 2024, 18:53
Postat de dansy pe 10 Septembrie 2024, 11:50

Tirnoveanu a fost foarte slab.Mingiile aparate de care zice Rusescu au fost mingi trase pe direcția lui.A greșit și la primul gol al lituanienilor și la cel anulat de var.

Esti priceput tare! Te ia Lucescu secund...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close