FOTBAL  »  NATIONALA  »  STAFF

Răzvan Burleanu are două opţiuni pentru postul de director sportiv al FRF

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 11:54

Răzvan Burleanu trebuie să găsească înlocuitor nu doar pentru postul de selecţioner. Victor Piţurcă îi va lua cu el la Al Ittihad şi pe oamenii pe care i-a avut în staff la naţională.


Preşedintele FRF are două variante pentru postul de director sportiv al Federaţiei, care va fi eliberat de Ovidiu Costeşin. Narcis Răducan, managerul general de la Concordia Chiajna, şi Cristi Bobar, directorul sportiv al lui Dinamo. Acesta din urmă a fost timp de 4 ani membru în Comitetul Executiv al FRF şi este, se pare, favorit pentru acest post, conform realitatea.net.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 04:18

ontopic : bobar va fi alesul. era si cazul, m-am saturat de ghencism pe doate cararile.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 04:17

ce fata de loser..)

brancusi
brancusi  •  17 Octombrie 2014, 13:24

Bai baiatule,tu nu te mai dezmeticesti odata?Bo(.)ubar sa ramana unde e,sa puna umarul daca e in stare la reconstructia unui club de traditie si apoi mai vorbim(asta ca sa fiu foarte elegant si tolerant).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează